04 / 05 / 2024

Pasha Palace Turizm Otelcilik iletişim

Pasha Palace Turizm Otelcilik iletişim

Pasha Palace Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Abdulaziz Erkol, Asim Karakurt tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Fatih, Sultanahmet Alemdar Mahallesi'nde kuruldu.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Ergün ve Suna Palanlı ortaklığında kuruldu.

Royal Palace Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Palace Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Cem Gülmez tarafından kuruldu.

Pasha Global Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Global Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özer ve Yavuz Keskin ortaklığında kuruldu.

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Atik Pasha Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 52 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Hulusi Toprak tarafından açıldı.

My Palace Rooms Turizm Limited Şirketi kuruldu!

My Palace Rooms Turizm Limited Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli İle Ebru Uzunöz ve Ataman Group Teknoloji Tarım Hayvancılık A.Ş tarafından kuruldu.

Armada Palace Turizm Otelcilik Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Palace Turizm Otelcilik Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Devran Doğan ve Mehriban Doğan ortaklığında kuruldu.

Cihangir Palace Hotel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Palace Hotel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Dindar Çiftçi, Mesut  Çiftçi ve Reşat Çebi ortaklığında kuruldu.

Pasha Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Akhtarı tarafından kuruldu. 

İsta Otomotiv Gıda Turizm Otelcilik İnş.Teks.Tic.Ltd.Şti.Hotal Golden Palace Küçük Ayasofya Şubesi açıldı!

İsta Otomotiv Gıda Turizm Otelcilik İnş.Teks.Tic.Ltd.Şti.Hotal Golden Palace Küçük Ayasofya Şubesi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sultan Palace Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Palace Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakırlı tarafından  kuruldu. 

Doruk Palace Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Palace Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Amıralı Zaeem ve Bahram Zaeem ortaklığında kuruldu. 

RTE Palace Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RTE Palace Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Atar tarafından kuruldu.

Pasha Palace Turizm Otelcilik iletişim Haberi

Pasha Palace Turizm Otelcilik iletişim

Pasha Palace Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Abdulaziz Erkol, Asim Karakurt tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 


Pasha Palace Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE OTELCİLİK a-Yurt içinde ve yurt dışında otel,motel,pansiyon,tatil köyü ve her türlü turistik tesis ve eğlence yerleri,spor  salonları ve dinlenme tesisleri kurmak,işletmek,kiralamak,yeniden inşa etmek veya         mevcudu kiraya vermek. b- Yurtiçinde ve yurtdışında yemek ve içecek  salonları, turistik mağaza ve süper marketler kurmak,işletmek ,kiralamak ,yeni inşa etmek veya mevcudu kiraya vermek. c- Açık ve kapalı otoparklar ve de konaklama tesisleri kurmak,işletmek ve bu konuda  hazine ve orman arazilerinde yapabilmek için gerekli resmi kurum ve müesseselerden  gerekli yasal  izinler alınmak kaydıyla turistik amaçlı her...