06 / 05 / 2024

pashador irtibat

pashador irtibat

Pashador Bayrampaşa iletişim , telefon numarası ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Pashador Cadde AVM açıldı!

Mutlu İnşaat tarafından Bayrampaşa'da hayata geçirilen Pashador Cadde açıldı. Önemli markaların buluşma noktası olan Cadde AVM, Bayrampaşa'nın merkezinde Uluyol Bereç Metro Durağı'nda yer alıyor.

Pashador Cadde projesinde yaşam başladı!

Her ihtiyaca cevap veren markalarla Pashador Cadde Bayrampaşa’nın tam merkezinde; Uluyol Bereç Metro durağında açıldı… Proje ihtiyacınıza göre 1+1’den 4+1’e kadar alternatif daire seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Teras Kule Evleri satış ofisi!

Teras Kule Evleri satış ofisi irtibat telefonu 0216 399 80 80 olarak belirlendi. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselecek projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Silopi için planlama çalışmaları başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan irtibat bürosunun açılışını yaptı, Bakan Sarı altyapısı ve konutlarıyla yenilemiş bir Silopi için planlama çalışmalarına başlayacaklarını bildirdi.

Bakırköy Central Park İstanbul satış ofisi!

Bakırköy Central Park İstanbul satış ofisi irtibat için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 45 bin metrekareden oluşan proje İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde inşa edilecek.

Teras Kule Kartal satış ofisi!

Teras Kule Kartal satış ofisi irtibat telefonu 0216 399 80 80 olarak belirlendi. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde inşa edilecek projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Sinpaş Yapı Sinpaş Palas satış ofisi!

Sinpaş Yapı Sinpaş Palas satış ofisi irtibat bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Ümraniye'de yükselen Sinpaş Palas Evleri'nde ilk etap Aralık 2017 yılında teslim edilecek...

Pendik Helis Moon Evleri satış ofisi!

Pendik Helis Moon Evleri satış ofisi irtibat telefonu 0216 488 308 olarak belirlendi. Helis Yapı tarafından inşa edilecek proje 98 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Terrace Koru İnanlar satış ofisi!

Terrace Koru İnanlar satış ofisi irtibat telefonu 444 2 002 olarak belirtiliyor. Fiyatların 299 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 150 adet konut yer alıyor.

pashador irtibat Haberi

pashador irtibat


Pashador Bayrampaşa satış ofisi ile 0212 442 00 11 telefon numarasından iletişime geçebilir, www.mutluinsaat.com.tr internet adresinden Mutlu İnşaat'ın referanslarını inceleyebilirsiniz.


Mutlu İnşaat projesi Pashador Bayrampaşa sanayi alanı bölgesinde yıkımların gerçekleştirildiği alanda yükseliyor. Pashador Bayrampaşa projesinde 50 dükkan ve 181 konut bulunuyor. Daire teslimlerinin 24 ay sonra yapıldığı Pashador Bayrampaşa projesinde zengin sosyal olanaklar yer alıyor.


Pashador Bayrampaşa sanayi alanı bölgesinde Murat Mahallesi'nde Rami Kışla Caddesi'nde Mutlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.



Pashador Bayrampaşa iletişim bilgileri

Telefon : 0212 442 00 11

Web     : www.mutluinsaat.com.tr

Gülcihan...