06 / 05 / 2024

pashadora uluyol

pashadora uluyol

Pashadora Konutları Bayrampaşa 'da Mutlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Bayrampaşa'da Murat Mahallesi Rami Kışla Caddesi'nde yer alan Pashadora Konutları'nda teslimler 24 ay sonra başlıyor...

Uluyol Tasarım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluyol Tasarım Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da Mehmet Başaran tarafından kuruldu.

İzoen Yapı Malzemeleri İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Uluyol Bereç kuruldu!

İzoen Yapı Malzemeleri İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Uluyol Bereç bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ender Öztürk tarafından kuruldu.

Sakarya Erenler'e duble yol ve tapu müjdesi!

İlçe danışma meclisinde partililere müjde veren Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, konuşmasında “Önümüzdeki yıl Sakarya Caddesi ile Modern Sanayii Sitesini birbirine bağlayan Uluyol Caddesi duble yol tamamlanacak." dedi.

Sakarya Erenler'de 2015'te 358 yapıya inşaat ruhsatı verildi!

Sakarya Erenler Belediyesi, devam eden yatırımlarla ilçenin bir cazibe merkezi haline geldiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, özellikle Uluyol bölgesi ve Küçüktepe mevkiindeki yatırımların arttığına dikkat çekildi.

Eurofam Group İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eurofam Group İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Akyüz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Bayrampaşa, Muratpaşa Mahallesi, Uluyol Caddesi, Tower İş Merkezi'nde kuruldu.

Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi bu yıl tamamlanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, Erenler'e değer katacak Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi'nin 2105 yılı içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Sakarya Erenler'de caddelere kentsel tasarım uygulanıyor!

Yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında kamuoyu ile paylaşılan bir projede daha somut adımlar atılacağını müjdeleyen Başkan Toçoğlu, "Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak" dedi.

Uluyol-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak!

Yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları kapsamında daha somut adımlar atılacağını müjdeleyen Başkan Zeki Toçoğlu, "Uluyol-Etbalık-Orhangazi Caddesi Yenileme Projesi Erenler'e değer katacak" dedi.

Uluyol-Etbalık ve Orhangazi Caddeleri arasında yol çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi duble yol çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Erenler ulaşımında önemli yeri olan Uluyol-Etbalık ve Orhangazi Caddeleri arasındaki güzergâhta, Etbalık kurumu ile SEDAŞ arasında, kapsamlı bir çalışma başlatıyor.

Kayseri'de bir evin tavanı çöktü!

Kayseri Osmanlı mahallesi Uluyol sokakta bir evin tavanının üzerine düşmesi sonucu yaralanan bir kişi tedavi altına alındı...

Pashadora Bayrampaşa daire fiyatları

Pashadora Bayrampaşa daire fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Pashadora Bayrampaşa'da konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Pashadora Bayrampaşa iletişim bilgileri!

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Pashadora Bayrampaşa iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası şu şekilde: 0212 442 00 11. Proje Mutlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Pashadora ödeme!

İçerisinde 200 adet daire ve 50 adet ticari birim bulunan Pashadora ödeme planına göre konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Kentsel dönüşüm projesi olarak konumlanan projede satışlar devam ediyor...

pashadora uluyol Haberi

pashadora uluyol


Pashadora Konutları Bayrampaşa Bereç'te Mutlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Pashadora Konutları Bayrampaşa Sanayi Alanı Kentsel Dönüşüm kapsamında yıkımların başladığı noktada yükselecek.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin tasarlandığı Pashadora Konutları 200 adet konut ve 50 adet dükkandan meydana geliyor. Çeşitli sosyal olanakların ve hizmetlerin yer alacağı Pashadora Konutları'da teslimler inşaat başladıktan 24 ay sonra başlayacak.


Yıkımların 5 Şubat 2013 tarihinde başladığı Bayrampaşa Sanayi Alanı bölgesinde yıkımlar biter bitmez Pashadora Konutları için hafriyat çalışmaları başlayacak. 50 bin metrekare alanda inşa edilen Pashadora Konutları Bayrampaşa Bereç 'te Murat Mahallesi Rami Kışla Caddesi üzerinde yükseliyor.



Basketbol sahası, spor tesisi, yeşil alanlar, oyun alanları, dinlenme alanları ve kapalı otopark gibi alanların yer alacağı Pashadora Konutları Bayrampaşa 'da metrobüs ve metro gibi kolay ulaşım noktalarına yakın...