28 / 04 / 2024

Patara Turizm

Patara Turizm

Patara Turizm, ara verdiği Club Patara Evleri’ndeki devremülk satışına yeniden başladı. Kalkan’da bulunan Patara Evleri’ndeki 30 devremülk ve 4 villa yurtiçi ve yurtdışında satışa sunuldu.

Patara ve Fırnaz Koyu'nu imara açan karar yargıya taşındı!

Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği, Antalya’nın en önemli tarihi ve doğal değerlerinden Patara bölgesi ve Fırnaz Koyu’nun bazı bölümlerinin birinci dereceden çıkartılarak ikinci ve üçüncü derece doğal sit alanına dönüştürülmesine ilişkin kararın iptal edilmesi için dava açtı..

Patara 30 villayı satışa çıkardı!

Turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara, ara verdiği devremülk satışına tekrar başladı ve 30 villayı satışa açtı. Satışa sunulan devremülklerin metrekaresi 300 liradan, villaların metkrekaresi ise 2 bin 500 dolardan başlıyor.

Patara devremülk satışında 30 villayı satışa çıkardı!

Turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara Turistik Tesisler İşletmecilik, ara verdiği devremülk satışına bu yıl tekrar başladı.

Patara Turizm, Antalya’da 30 villayı satışa çıkardı!

Patara Turizm, ara verdiği Club Patara Evleri’ndeki devremülk satışına yeniden başladı. Kalkan’da bulunan Patara Evleri’ndeki 30 devremülk ve 4 villa yurtiçi ve yurtdışında satışa sunuldu.

Club Patara Evleri’nde devremülk satışları başladı!

Turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım A.Ş. ara verdiği devremülk satışına 2015 yılında tekrar başladı. Satışa sunulan devremülklerin metrekaresi 300 TL’den başlıyor.

Patara Turizm İşletmeleri yeni yatırımlarını açıklayacak!

Turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara Turistik İşletmeleri, Patara Turistik Tesisler Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Kaşo'nun katılımıyla yarın düzenlediği toplantıda yeni yatırımlarından bahsedecek.

Patara, Mart'ta Berlin Turizm Fuarı'na katılacak!

PATARA Kültür Turizm ve Tanıtma Derneği, Almanya 'nın Münih kentinde düzenlenen ' Münih Turizm Fuarı' nda bölgenin tanıtımını yaptı.

Patara Plajı'nda büfe izni verilen yere beach club yapıldı!

Büfe izniyle beach club Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan, özel çevre koruma bölgesindeki Patara Plajı'na büfe ruhsatı verildiği ve bu ruhsatla bir tesis kurulduğunu iddia etti.

Fatih Destebaşı, Aderans GYO Turizm İnşaat şžirketi'ni kurdu!

Aderans GYO Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Fatih Destebaşı, Başkan Yardımcısı olarak Osman Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Fatih Destebaşı görev yapacak...

Samsun 'da 49 yıllığına iki turizm tesisi!

Samsun Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü mülkiyeti Hazine 'ye ait olan İlkadım Liman mevkiindeki iki turizm tesisinin 49 yıllık üst kullanım haklarını ihaleye çıkardığını açıkladı

Ataköy sakinleri turizm merkezi projesine karşı çıkıyor!

TOKİ 'nin Ataköy sahil şeridindeki 80 dönümlük araziyi satmasına başından beri karşı çıkan Ataköylüler, ihaleyi kazanan inşaat şirketinin onay bekleyen turizm merkezi projesinin görüntülerini   “ele geçirdi ” ve seslerini yükseltiyor

Birleşim Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Birleşim Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Bedel, Başkan Yardımcısı olarak Hikmet Kalkan ve Ömer Çiğil görev alacak

Kuveyt altyapı, inşaat ve turizm yatırımlarını arttırdı!

Son 5 yılda artan petrol fiyatlarına bağlı olarak Kuveyt'te büyük projelere daha fazla kaynak ayrılmaya başlanırken, yapılan yatırımlarda şehirleşme, turizm gibi yatırımları ön plana çıkmaya başladı. Kuveyt hükümeti her vatandaşına bir ev verme yatırımını

Patara Turizm Haberi

Patara Turizm

Patara Turizm, ara verdiği Club Patara Evleri’ndeki devremülk satışına yeniden başladı. Denizi ile ünlü Antalya Kalkan’da bulunan Patara Evleri’ndeki 30 daire devremülk ve 4 villa yurtiçi ve yurtdışında satışa sunuldu.


Satışa çıkarılan devremülklerin metrekaresi 300 TL’den, villaların ise 2 bin 500 dolardan başlıyor. Patara Evleri’nin yanı başında 250 değişik büyüklüklerde villa olduğunu ve 130 konutun yabancılara satıldığı bilgisini veren Patara Turizm’in sahibi Turhan Kaşo, yoğun talepten dolayı boş duran 30 villayı yenileyerek devremülk sistemine dahil ettiklerini söyledi. Devremülkleri bir veya iki haftalık, tapulu mülk olarak satışa çıkardıklarını belirten Kaşo, “Devremülk sahipleri, Patara Prince Hotel & Resort işletmesinin tesislerinden yararlanma hakkına da kavuşuyor. İki haftalık devremülkler 30 bin TL’den başlıyor.” diye konuştu.


Kalkan’da 1993’te Club Patara Evleri Projesi’nin kapılarını açtığını vurgulayan Kaşo,...