18 / 05 / 2024

Patricia De Town

Patricia De Town

Endüstriyel Tasarım Toplulukları Uluslararası Konseyi tarafından “2014 Dünya Tasarım Başkenti” olarak seçilen Güney Afrika’nın başkenti olan 3.5 milyon nüfusa sahip Cape Town, İzmir ile işbirliği protokolü imzaladı.

Town Yapı İmar İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Town Yapı İmar İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Alper tarafından kuruldu.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Rhinos Back in Town, Nef’in desteği ile online da gezilebilecek!

Rhinos Back in Town sergisi, üç yıl üst üste Türkiye’nin en beğenilen gayrimenkul şirketi seçilen ve Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında olan tek gayrimenkul şirketi olan Nef sayesinde evlere gidebiliyor.

Kıbrıs Town Houses projesinde 0,98 faiz fırsatı!

Kıbrıs Developments’in ödüllü projesi Kıbrıs Town Houses, döviz kurları ile birlikte faiz oranlarındaki değişkenliğin yarattığı olumsuzluğu avantaja çeviren eşsiz bir kampanya başlattı.

Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards'ın finalinde!

Kıbrıs Developments tarafından Alsancak’ta hayata geçirilen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards 2018'de 3 dalda finale kaldı.

Good Music in Town konserleri 2017'de de Omia İnşaat sponsorluğunda sürecek!

Omia İnşaat, güçlü sermaye yapısı ile Özcan Aktaç'ın yönetim kurulu başkanlığı ve Murat Aksu'nun yönetim kurulu üyeliği ile kuruldu.Omia İnşaat sponsorluğunda düzenlenen Good Music in Town konserleri 2017 yılında da efsanelerle devam edecek.

Kağıthane Hill Town 11 daire fiyatları!

Kağıthane Hill Town 11 daire fiyatları 431 bin TL'den başlayarak değişiyor. Hill Town 11 Residence projesi Ekim 2017'de teslim edilecek...

Hill Town 11 Residence fiyatları 431 bin TL'den başlıyor!

Yamaç Yapı, Levent’in komşusu Çeliktepe’de yeni ve modern bir residence projesine imza atıyor.Yamaç Yapı, yılların getirdiği tecrübe ve güvenle Hill Town 11 projesini Çeliktepe’de hayata geçiriyor.

Antalya Sirrus Town 2020'de açılacak!

Antalya Lara Kemerağzı'nda iki blok halinde yapılan rezidans, Sirrus Town adıyla turizmin hizmetinde olacak. Sirrus Town, 487 oda 1092 yatak kapasiteli olarak dizayn ediliyor. Otelin 2020 yılında açılması planlanıyor.

Home Town Şile'de teras katı daireler 149 bin TL'ye!

Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. Konutlara 2 bin 500 metrekare alan ayrılan Home Town Şile'de 49 bin TL peşinatla daire sahibi olunuyor.

Home Town Şile'de 2 sene faizsiz ödemelerle!

3 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede teslimlerin 18 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Teras katı ve bahçe katı dairelerin yer aldığı Home Town Şile'de Eyfel Yapı imzası bulunuyor.

Eyfel Yapı Home Town Şile'de 24 ay 0 faizle!

Teslimlerin 18 ay sonra gerçekleşmesi planlanan proje Eyfel Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 3 bin metrekare alan üzerinde yayılan Home Town Şile projesinde konutlara 2 bin 500 metrekare alan ayrıldı.

Home Town Şile'de bahçe kat daireler 169 bin TL'ye!

3 bin metrekare inşaat alanına sahip Home Town Şile'de projesi Eyfel Yapı tarafından Şile'de hayata geçiriliyor. Proje konum olarak Şile'de yer alan Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Patricia De Town Haberi

Patricia De Town

Başkan Aziz Kocaoğlu ve Cape Town Belediye Başkanı Patricia De Town’un imza koyduğu protokol, iki liman kentini özellikle çevre, yerel sağlık, organik tarım, kırsal kalkınma ve yerel yönetim hizmetleri alanlarında yakınlaştıracak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Güney Afrika Cumhuriyeti’nin üç başkentinden biri ve en büyük şehri olan Cape Town ile işbirliği protokolü yaptı. İki liman kenti arasında geniş bir yelpazede dayanışma sağlayacak olan protokolü, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Cape Town Belediye Başkanı Patricia De Town’da imzaladı. Törende Başkan Yardımcısı Achmat Ebrahim, Uluslararası İlişkiler Sorumlusu Dr. Denver Van Schalkwyk, Güney Afrika Büyükelçiliği Müsteşarı Soraya Jaleacobs ve Güney Afrika Fahri Konsolosu Tamer Taşkın da hazır bulundu.

İmza öncesi kentte yapılan projeler hakkında bilgilendirme yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, özellikle konuk...