28 / 04 / 2024

Good Music in Town konserleri 2017'de de Omia İnşaat sponsorluğunda sürecek!

Good Music in Town konserleri 2017'de de Omia İnşaat sponsorluğunda sürecek!

Omia İnşaat, güçlü sermaye yapısı ile Özcan Aktaç'ın yönetim kurulu başkanlığı ve Murat Aksu'nun yönetim kurulu üyeliği ile kuruldu.Omia İnşaat sponsorluğunda düzenlenen Good Music in Town konserleri 2017 yılında da efsanelerle devam edecek.



Omia İnşaat A.Ş., güçlü sermaye yapısı ile Özcan Aktaç'ın yönetim kurulu başkanlığı ve Murat Aksu'nun yönetim kurulu üyeliği ile kuruldu. Türkiye genelinde projeler yapmakla birlikte ağırlıklı olarak Beşiktaş, Levent, Şişli, Kadıköy bölgelerinde faaliyet gösteriyor.

 

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleriyle konsorsiyumlar oluşturarak elit projelere imzasını atan Omia İnşaat, faaliyetlerini tüm canlıların yaşamına saygı çerçevesinde gerçekleştirmeyi ilke edinmiş. Omia İnşaat, tabiatın ve insan-doğa dengesinin korunması konusunda üstlendiği büyük sorumluluğun farkında olarak hareket etmektedir.

 

Tüm uygulamalarını çevre dostu bir yaklaşımla gerçekleştiren Omia İnşaat, aynı zamanda enerji tasarrufu yüksek binalar üreterek de çevreye katkısını sürdürülebilir hale getirmektedir. İnşaasını üstlendiği konut projelerinin doğa dostu, çevreci bir bakış açısı ile tasarlanmasına öncelik vermektedir.

 

Omia İnşaat aynı zamanda sanatın da en büyük destekçisi; Dino Merlin, Yasmin Levy, Sara Baras, Farid Farjad ve Enrico Macias gibi konserlere yaptığı sponsorluklar kültür ve sanat hayatını desteklemeye devam ediyor.

 

Bugüne kadar Andre Rieu, Sarah Brightman, Placido Domingo gibi dünya yıldızlarının ağırlandığı, Omia İnşaat sponsorluğunda düzenlenen Good Music in Town konserleri 2017 yılında da efsanelerle devam edecek.



Geri Dön