11 / 05 / 2024

Good Music in Town sponsorları

Good Music in Town sponsorları

Omia İnşaat, güçlü sermaye yapısı ile Özcan Aktaç'ın yönetim kurulu başkanlığı ve Murat Aksu'nun yönetim kurulu üyeliği ile kuruldu.Omia İnşaat sponsorluğunda düzenlenen Good Music in Town konserleri 2017 yılında da efsanelerle devam edecek.

Studıo Good Desıgn Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Good Desıgn Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye ile Ercan Oral tarafından kuruldu.

Good Success Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Good Success Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Godwın I. Iloh tarafından kuruldu.

Very Good 2019 İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Very Good 2019 İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alptekin tarafından kuruldu.

Good Music in Town konserleri 2017'de de Omia İnşaat sponsorluğunda sürecek!

Omia İnşaat, güçlü sermaye yapısı ile Özcan Aktaç'ın yönetim kurulu başkanlığı ve Murat Aksu'nun yönetim kurulu üyeliği ile kuruldu.Omia İnşaat sponsorluğunda düzenlenen Good Music in Town konserleri 2017 yılında da efsanelerle devam edecek.

Good Investments İnşaat ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Good Investments İnşaat ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Walid A. Almhd Alkasem ve Mohammad O. M. Alkasem ortaklığında kuruldu.

VitrA ürünlerini BATH TIME GOOD TIME'da görücüye çıkardı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu markası VitrA, banyolar için tasarladığı gelecek senaryolarını, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında tasarımın başkenti Milano’da gerçekleştireceği BATH TIME GOOD TIME adlı sergide izleyiciyle buluşturdu.

NG Kütahya Seramik’e dünyaca ünlü GOOD DESIGN’dan 3 ödül birden!

NG Kütahya Seramik’in Nexus koleksiyonu dünyanın en prestijli tasarım ödülleri programı GOOD DESIGN’dan 2 farklı kategoride 3 ödül aldı.

Zorlu Center, Green Good Design Ödülü'ne layık görüldü!

Zorlu Gayrimenkulün, İstanbula değer katmak hedefiyle geliştirdiği Zorlu Center projesi, henüz inşa sürecinde kazandığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Zorlu Center, Green Good Design Yarışmasının Mimarlık kategorisinde ödüle layık görüldü

Gül, Cargill'in önünü açan yasayı onayladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anayasa Mahkemesi'nin 19 Şubat 2007'de yürürlülüğünü durdurduğu, tarım arazileri üzerine yasadışı tesis kurduğu için faaliyetlerine son verilen şirketlere getirilen affın süresini uzatan kanunu onayladı. Böylece yıllardır bu ka

Konut ve inşaat alarm veriyor

Finans Enstitüsü Direktörü İktisatçı Cemil Ertem, küresel daralmanın sonuçlarını Türkiye'nin 2008'in son çeyreğinde çok keskin olarak göreceğini söyledi.

Dünyanın en uzun gökdeleni 10 milyar dolara inşa ediliyor

Dünyanın en zengin 16'ncı kişisi olan Suudi Arabistan Prensi el Velid Bin Talal, dünyanın en uzun gökdelenenini inşa ettiriyor.

Tasarım ödüllü Brener'in projesi uluslararası arenada

Brener Concept adıyla 1998 yılından itibaren iç mimari ve proje uygulama hizmetleri vererek sektöre adım atan Brener Yapı& Mimarlık,inşaat sektöründeki tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

Bosch'tan pratik ve hassas çalışmalar için yeni planya: PHO 3100

Bosch Elektrikli El Aletleri amatör kullanıcıları için yeni bir planya geliştirdi. PHO 3100, ufak tamirat işlerini kendisi yapmayı tercih eden kullanıcılar için yeni bir seçenek sunuyor.

Good Music in Town sponsorları Haberi

Good Music in Town sponsorları

Omia İnşaat A.Ş., güçlü sermaye yapısı ile Özcan Aktaç'ın yönetim kurulu başkanlığı ve Murat Aksu'nun yönetim kurulu üyeliği ile kuruldu. Türkiye genelinde projeler yapmakla birlikte ağırlıklı olarak Beşiktaş, Levent, Şişli, Kadıköy bölgelerinde faaliyet gösteriyor.

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleriyle konsorsiyumlar oluşturarak elit projelere imzasını atan Omia İnşaat, faaliyetlerini tüm canlıların yaşamına saygı çerçevesinde gerçekleştirmeyi ilke edinmiş. Omia İnşaat, tabiatın ve insan-doğa dengesinin korunması konusunda üstlendiği büyük sorumluluğun farkında olarak hareket etmektedir.

Tüm uygulamalarını çevre dostu bir yaklaşımla gerçekleştiren Omia İnşaat, aynı zamanda enerji tasarrufu yüksek binalar üreterek de çevreye katkısını sürdürülebilir hale getirmektedir. İnşaasını üstlendiği konut projelerinin doğa dostu, çevreci bir bakış açısı ile tasarlanmasına öncelik vermektedir.

Omia İnşaat aynı zamanda sanatın da en büyük destekçisi; Dino Merlin, Yasmin Levy, Sara Baras,...