16 / 05 / 2024

Very Good 2019 İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Very Good 2019 İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alptekin tarafından kuruldu.



Very Good 2019 İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alptekin tarafından kuruldu.

Very Good 2019 İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı ahşap binaların inşaatı hariç Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti. ELEKTRİK Elektrik malzemeleri toptan ticareti (kablo, sigorta, duy, fiş, priz, ampul, elektrik anahtarı, devre kesici, şalter, röle, pil, batarya, vb Kutu, sandık, fıçı ve benzeri ahşap ambalaj malzeme imalatı. hidrojen peroksit, kükürt, kavrulmuş demir piritler, piezo-elektrik kuvarsı vb OTOMOTİV Otomobillerin ve hafif motorlu kara taşıtlarının belirli ilişkin faliyetleri Araç alım, satım ve kiralama hizmetleri. Motorlu kara taşıtlarının parça ve aksesuarlarının toptan ticareti REKLAM Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış Reklamcılık ile ilgili fotoğrafçılık faaliyetleri (reklam görselleri, broşür, gazete ilanı, katalog vb. için ticari ürünlerin, moda v.b NAKLİYE Kara yolu ile yük taşımacılığı ve taşımacılık hizmetleri . Kara Yolu İle Şehir İçi Yük Taşımacılığı (Gaz ve Petrol Ürünleri, Kimyasal Ürünler vb


Geri Dön