18 / 05 / 2024

Pazar mahallesi park projesi

Pazar mahallesi park projesi

Suluova Belediyesi Pazar Mahallesindeki park inşaatında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor, ekipler, parke ve bordür taşlarının döşeme çalışmasını bitirmesinin ardından şu an için park alanında peyzaj ve perde beton çalışmalarını sürdürüyor.

Pendik Güzelyalı Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi Güzelyalı Mahallesi Park Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Amasya'da 16.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya İli, Pazar Mahallesi'nde 16 milyon 161 bin 620 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 11 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak.

Aksaray'da 6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

Aksaray İcra Dairesi, Aksaray İli, Merkez İlçesi, Taşpazar Mahallesi, 4597 ada 3 parselde yer alan fabrika binasını 6 milyon 83 bin 670 TL'ye icradan satıyor...

Çekmeköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi parkı imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, 3961 parsel ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, parkına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Çankırı Belediyesi'nden 4.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çankırı Belediyesi, Karataş Mahallesi ve Buğday Pazarı Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 7 Ocak'ta yapılacak...

Aksaray'da 3.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aksaray İli, Merkez İlçesi, Taşpazar Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 773 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Bağcılar pazar alanı projesi imar tadilatı askıda!

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi, Gençosman Parkı Zeminaltı Otopark ve Pazar Alanı Projesi için imar planı tadilatı bugün askıya çıkı..

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3. kapalı semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor.

Ataşehir Örnek Mahallesi park alanı imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Örnek Mahallesi, 2263 ada, 7 parsele ilişkin Park Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

THK'dan Osmaniye'de satılık ev!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Osmaniye İli, Kadirli İlçesi, Pazar Mahallesi'ndeki bahçeli kargir evi satışa çıkardı. İhale, 15 Ağustos 2017 Salı günü saat 14.30’da gerçekleşecek.

Çankırı Belediyesi'nden 9.5 milyon TL'ye 2 satılık arsa!

Çankırı Belediyesi, Buğday Pazarı Mahallesi ve Abdülhalik Mahallesi'nde yer alan 2 arsasını ihale usulü ile satıyor. İhaleler 3 Temmuz'da yapılacak..

Isparta Uluborlu'da riskli alan ilan edildi!

Isparta Uluborlu'da Pazar Mahallesi'deki bir alan riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Kocaeli Büyükşehir’den Nusaybin’e üç park!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nusaybin'de hayata geçirdiği Kardeşlik Parkı, Barış Mahallesi Parkı ve Bulun Sokak Parkı'nı hizmete açtı.

Pazar mahallesi park projesi Haberi

Pazar mahallesi park projesi


Suluova'nın bir çok mahallesinde park çalışmalarını sürdüren Suluova Belediyesi Pazar Mahallesindeki park inşaatında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren ekipler, parke ve bordür taşlarının döşeme çalışmasını bitirmesinin ardından şu an için park alanında ağaçlandırma, peyzaj ve perde beton çalışmalarını sürdürüyor.Bu çalışmaların bitmesiyle birlikte kısa sürede çocuk oyun grupları ve kamelyaların yerleştirilmesi hedefleniyor.




Suluova...