04 / 05 / 2024

pazarlamasını

pazarlamasını

Termapol Makina Hırdavat Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Atila Ünal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Tunusluoğlu imzasıyla kuruldu.

Sosyal medya gayrimenkul pazarlamasını nasıl etkiliyor?

Sosyal medya platformları gayrimenkulleri pazarlamanın yollarından biri oldu. Yaşayacak yeni bir ev arayan vatandaşlar, arayışlarını sosyal medya aracılığıyla yapıyor. Konut satın almayı düşünenler, genellikle dışarı çıkmadan, sosyal medya platformlarından aramalarını gerçekleşiriliyor.

Geleneksel emlakçı devri bitti!

Pandemi sürecinin teknolojik araçların emlak pazarlamasının olmazsa olmazı olduğunu çarpıcı bir şekilde ortaya koydu. Bu dönem içerisinde geleneksel emlakçı devri sona erdi ve teknolojik dönüşüm başladı. 

Evini satmayı düşünenler dikkat! Pazarlamada en önemli şartlar!

Satın almak ya da kiralamak istediğimiz gayrimenkulün 'mülkiyet türü' pazarlamasını doğrudan etkilediğinden, mülkiyet türleri ve bunların sonuçlarını bilmemiz gerekiyor...

Yenitepe Kadıköy'ün afişine sosyal medyadan tepki!

AVM'lerde, Araplara yönelik vatandaşlık pazarlaması, Arapça tanıtım afişleriyle devam ediyor. Arapça ve İngilizce olarak hazırlanan afişte, "Yenitepe Kadıköy'e yatırım yapın, Türk vatandaşlığını alın" ifadeleri tepkilere neden oldu.

Altın Emlak ve Tapu. com'dan dev iş bilirliği!

Tapu .com ve Altın Emlak, gayrimenkul pazarlamasında güçlerini birleştiriyor. Yapılan işbirliği ile artık Altın Emlak temsilcilerinin portföyleri Tapu .com’un portalında da yer alacak..

Konut projeleri pazarlamasında profesyonel satış çözümleri!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş "Konut satış ve pazarlamasının çok karmaşık bir hal aldığı günümüzde yoğun rekabetten sıyrılmak için konvansiyonel pazarlama yöntemlerinin etkisini yitirmeye başladığını” belirtti. 

Amerikan vatandaşı olmak isteyenlere Vesta Global'den fırsat!

ABD’nin Hudson Yards bölgesinde inşa edilen Marriott Autograph Hotel projesi, projeye ortak olan herkesi Green Card sahibi yapıyor. VESTA GLOBAL projenin satış ve pazarlamasını yürütecek.

Konut pazarlamasında gözümüzden kaçanlar!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Soner Keleş, konut pazarlamasında doğru zannedilerek yapılan birçok çalışmanın neticesinde sonuca ulaşılamadığı harcanan bütçelerin ve emeğin boşa gittiği ifade etti.

İlhan Kaya ve Melda Mutcoğlu We Ilgın Haliç İnşaat’ta başladı!

Gaziosmanpaşa belediyesi ile birlikte geliştirilen ve bölgede master planlı kentsel dönüşüme öncülük eden We Haliç projesinin satış ve pazarlaması, sektörün yakından tanıdığı deneyimli bir kadroya emanet edildi.

Yalova Termal Palace'ın rezervasyonu şimdiden tamamlandı!

Yalova Termal Palace ‘ın 2200 odasının rezervasyonu şimdiden tamamlandı. 2016 yılının başında otelin pazarlaması için özellikle Avrupa, Türkiye Cumhuriyetleri ve Ortadoğu’da 15 ayrı satış ofisleri kuran Karaderili bu çalışmasının meyvesini toplamaya başladı.

Gayrimenkul sektöründe yeni fırsatlar doğabilir!

İstanbul’un farklı lokasyonlarında yaklaşık 3 bin konutluk 10 ayrı projenin satış ve pazarlamasını yürüten Arya Proje Danışmanlık’ın Genel Müdürü Erdoğan Bektaş, 15 Temmuz darbe girişiminin, sektörü kısa vadede duraklattığını, bu sürecin yatırımcı için fırsata dönüşebileceğini belirtti.

Gayrimenkul pazarlamasında hedefi 12'den vurma stratejisi!

3 yılda 1700 konutun satışına imza atan Networks Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Şimşek, ciddi bütçelerin ayrıldığı gayrimenkul pazarlamasında hedefi 12’den vurmanın temel stratejilerini anlattı

Keller Williams, Fortuna Resort'un danışmanlığını üstlendi!

Türkiye’nin ilk engelli projesi Fortuna Resort, Alanya’nın Demirtaş Mahallesinde inşa edilmekte olup 6 bloktan oluşan ilk etabı hayata geçti. Projenin Türkiye’de satış ve pazarlamasını ise Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü gerçekleştirecek.

pazarlamasını Haberi

pazarlamasını


Termapol Makina Hırdavat Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Atila Ünal tarafından  kuruldu. 


Termapol Makina Hırdavat Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. 2. Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.




Termapol Makina Hırdavat Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Doğu Mah.Bilge Sok.No.2/6...