16 / 05 / 2024

Pazaryeri Mahallesi

Pazaryeri Mahallesi

15 Aralık 2015 tarihinde "Bu Ne Sahipsizlik!" başlığı altındaki haberin ardından 4 yıldır sahipsizliğe terk edilen yeni binanın sağlık merkezi olarak değerlendirileceği açıklandı.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kayseri Hisarcık Erciyes Kapalı Semt Pazaryeri'nin temeli atıldı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cuma Namazı sonrası Hisarcık Erciyes Mahallesi'nde inşa edilecek olan Kapalı Semt Pazaryeri'nin temel atma töreninde Mahalle halkı ve esnafı ile sohbet etti.

Nilüfer Kültür Mahallesi’ne yeni pazar yeri inşa edilecek!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanı ile makamını Kültür Mahallesi’ne taşıdı. Vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Başkan Bozbey, Kültür Mahallesi’ne pazaryeri ve 3 yeni park yapacaklarını söyledi.

Kayseri Mimarsinan Kapalı Semt Pazaryeri’nin temeli atıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cuma Namazı sonrasında Mimarsinan Demokrasi Mahallesi’nde inşa edilecek olan Kapalı Semt Pazaryeri’nin temel atma töreninde mahalle halkı ve esnafı ile sohbet etti.

Odunpazarı'nda 7.1 milyon TL'ye pazaryeri yaptırılacak!

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Osmangazi Mahallesi'nde Yap İşlet Devret modeli ile pazaryeri yaptıracak. ihalesi 26 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek pazaryerinin tahmini inşaat bedeli 7 milyon 145 bin 320 TL olarak belirlendi.

Mustafa Bozbey’den Işıktepe’ye pazaryeri sözü!

Başkan Burada karavanını Işıktepe Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mahallenin istediği pazaryeri için en kısa sürede çalışmalara başlayacaklarını açıkladı.

Akyaka Pazaryeri açıldı!

Ula Belediyesi’nin Akyaka Mahallesi’ne kazandırdığı Pazaryeri açıldı. Açılışa Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve 22-23. Dönem CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergin de katıldı...

Cumhuriyet Mahallesi Katlı Pazaryeri için ilk kazma vuruldu!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in sosyal alanlar konusuna verdiği önem çerçevesinde Cumhuriyet Mahallesi için planlanan katlı pazaryerinin yapımı için ilk çalışmalar başladı.

Uşak Kemalöz Mahallesi Pazaryeri için ön başvurular başladı!

UŞAK Belediyesi tarafından Kemalöz Mahallesi'nde 10 bin metrekare alana inşa edilen kapalı pazaryerinde satış yapmak isteyen esnaf için ön başvurular başladı.

Kayseri Gökkent Mahallesi'ne pazaryeri ve sosyal tesis yapılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gökkent Mahalle halkına çok amaçlı, büyük ölçekli pazaryeri ile sosyal ve spor tesisi kazandıracaklarını söyledi.

Denizli Gültepe Pazaryeri inşaatında sona gelindi!

Denizli Merkezefendi'de semt pazarlarının yerine sabit kapalı pazaryeri kazandırılmasına geçtiğimiz yıl Altındere Mahallesi'nden başlayan Merkezefendi Belediyesi, Gültepe'de de kapalı pazaryeri inşa ederek modern pazaryerlerinin sayısını arttırıyor.

Bilecik Pazaryeri'nde kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Pazaryeri Belediye Başkanlığı, Pazaryeri Çarşı Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 5 milyon 795 bin 350,83 TL olarak belirlendi.

Denizli Göveçlik'te pazaryeri yapımına başlandı!

Merkezefendi’de semt pazarlarının yerine sabit kapalı pazaryeri kazandırılmasına geçtiğimiz yıl Altındere Mahallesi’nden başlayan Merkezefendi Belediyesi, Göveçlik’te de kapalı pazaryeri inşa ederek modern pazaryerlerinin sayısını arttırıyor.

Pazaryeri Mahallesi Haberi

Pazaryeri Mahallesi

VEREM SAVAŞ VE AİLE HEKİMLİĞİ OLACAK


Pazaryeri Mahallesi'nde Batman Eczacılar Odası tarafından yapılıp, Halk Sağlığı Müdürlüğüne devri gerçekleştirilen iki katlı lüks binanın ilk katı Verem Savaş, ikinci katı ise Aile Hekimliği olarak yeniden düzenlenip, halka hizmet verecek. Binada ayrıca doğalgaz sistemi de yapılacak.


Batman...