01 / 05 / 2024

PCS Elektronik ihracat hedefleri

PCS Elektronik ihracat hedefleri

Savunma sanayii ve Ar-Ge tecrübesine sahip PCS Elektronik, inovasyon ve ileri teknoji odaklı bir şekilde cirosunu, insan kaynağını ve ihracatını her yıl artırarak büyümeyi amaçlıyor.

Ayo İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Ve Elektronik Eşya İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayo İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Ve Elektronik Eşya İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Welat Ayo ve Alı Ayo ortaklığında kuruldu.

Elektrik-elektronik ihracatında hangi il şampiyon oldu? İhracat kasım ayında %13 arttı!

Elektrik-elektronik sektöründe ihracat rakamları yükselişe geçerek yüzde 13 oranında artış gerçekleştirdi. Peki en çok ihracat hangi ülkelere yapıldı? Elektrik – elekronik sektöründe hangi il ihracat şampiyonu? İşte detaylar…

8 ayda 9,6 milyar dolarlık ihracat

Elektrik ve elektronik sektörü, 2022 yılının ocak ve ağustos döneminde yüzde 6 artışla 9 milyar 620 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirmiş oldu. Sektörde geçen ay en fazla dış satım yapılan ülke ise 129 milyon dolar ile Birleşik Krallık oldu. Birleşik Krallık'ı ise 110 milyon dolarla Almanya ve 68

Tisa Yeşil Enerji Elektronik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Tisa Yeşil Enerji Elektronik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar’da Maarif Jafarov tarafından kuruldu.

Mcka İnşaat Hırdavat Elektronik Kuyumculuk İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Mcka İnşaat Hırdavat Elektronik Kuyumculuk İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de Mehmet Can Kaya tarafından kuruldu.

Munzur Elektronik Sağlık İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Munzur Elektronik Sağlık İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ersoy Kanberoğlu tarafından kuruldu.

Shy Mimarlık İnşaat İhracat İthalat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shy Mimarlık İnşaat İhracat İthalat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salim Hasan Yavuz tarafından kuruldu.

Çelikler Elektronik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Çelikler Elektronik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muaz Balta tarafından kuruldu.

İhracatın yarısını sırtlayan 5 sektör!

Tarihinin en yüksek ocak ayı ihracatına imza atan Türkiye'nin dış satımının yüzde 51,3'ünü otomotiv, kimya, hazır giyim, çelik ve elektrik elektronik sektörleri gerçekleştirdi.

Turkuz İnşaat Elektrik Elektronik İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuz İnşaat Elektrik Elektronik İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyor Azimov tarafından kuruldu.

Turkuaz İnşaat Elektrik Elektronik İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz İnşaat Elektrik Elektronik İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyor Azimov tarafından kuruldu. 

Nadarco Emlak Gıda İnşaat Elektrik Elektronik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nadarco Emlak Gıda İnşaat Elektrik Elektronik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nadar tarafından kuruldu...

Deal İnşaat Danışmanlık Elektronik Yazılım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deal İnşaat Danışmanlık Elektronik Yazılım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Tarıq Alı A Alqarnı ve Yaser A.M. Al-Salahı ortaklığında kuruldu.

PCS Elektronik ihracat hedefleri Haberi

PCS Elektronik ihracat hedefleri

Savunma sanayii ve Ar-Ge tecrübesine sahip PCS Elektronik, inovasyon ve ileri teknoji odaklı bir şekilde cirosunu ve insan kaynağını her yıl artırarak büyümeyi amaçlıyor. Firma satışlarının, 2014 yılı ilk yarısında beklentilerinin biraz altında gerçekleştiğini aktaran PCS Elektronik Genel Müdürü Mehmet Efe, "İnşaat ve altyapı sektörünün yıllık olarak yüzde 2-3 büyüme gerçekleştirebileceğini düşünüyoruz. Bu nedenle satış ve üretim hedeflerimizin de bu oranlarda olmasını öngörüyoruz" ifadesini kullandı. 


İzo-Test527/527A (0.6kV-30kV) Holiday (Spark) dedektör cihazlarının ihracattaki payını artırmayı planladıklarını belirten Efe, en az bir yurtdışı fuara katılmayı hedeflediklerini kaydetti. Efe, bu süreç içinde kapasite raporu çıkarma, marka tescil gibi kurumsallaşma faaliyetlerinde bulunmayı amaçladıklarını da dile getirdi. Türkiye özel temsilcisi oldukları Trovan firmasının ATEX ve non-ATEX onaylı RFID ürünleri ile LPG/LNG/CNG gaz sektörüne çözüm sunmaya...