28 / 04 / 2024

pega kartal evleri fiyat

pega kartal evleri fiyat

EgeYapı Group, İstanbul Anadolu Yakası’nda yükselecek yeni karma kullanım projesi PEGAKARTAL’ın inşasına başlıyor...

Pega Kartal Soğanlık güncel fiyatlar!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Pega Kartal Evleri'nde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

İstanbul Kartal'da Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Pega Kartal projesinde yaşam başladı. Pega Kartal Evleri'nde fiyatlar 348 bin TL'den başlıyor...

Pega Kartal Evleri ne zaman teslim?

Pega Kartal Rezidans'ta dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika yakın mesafede olan projede Ege Yapı imzası taşıyor. Peki Pega Kartal Evleri ne zaman teslim edilecek?

Pega Kartal Evleri nerede?

Pega Kartal Rezidans'ta dairelerin alanları 64 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Satış süreci devam eden proje 40 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Pega Kartal Evleri nerede?

DKY Kartal Evleri satış fiyatları!

DKY Kartal Evleri satış fiyatları 410 bin TL'den başlıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre uzaklıkta inşa edilen proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Batışehir ve Pega Kartal'da 15 bin TL indirim!

Ege Yapı Group, 6-28 Haziran arasında Batışehir ve Pega Kartal projelerinin satış ofislerini ziyaret edenlere 15 bin lira indirim avantajı sunuyor.

DKY Kartal Evleri iletişim bilgileri!

DKY Kartal Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. DKY Kartal Evleri ‘nde 2+1.5 ‘dan 6+1.5 ‘a kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

DKY İnşaat projesi DKY Kartal Evleri!

DKY İnşaat projesi DKY Kartal Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık’ta inşa ediliyor. DKY Kartal Evleri ‘nin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Soğanlık DKY Kartal Evleri lokasyon!

Daire tiplerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklı seçenekte tasarlandığı projede 331 adet daire bulunuyor. Soğanlık DKY Kartal Evleri lokasyon bilgisi kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

DKY Kartal Evleri ne zaman teslim?

FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede dairelerin tipleri 2+1.5'dan 6+1.5' a kadar değişerek tasarlandı. Peki DKY Kartal Evleri ne zaman teslim?

DKY Kartal Evleri satış ofisi iletişim!

Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 331 adet daire yer alıyor. DKY Kartal Evleri satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi.

Manzara Adalar projesi Kartal Evleri!

Manzara Adalar projesi Kartal Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal ‘da inşa ediliyor. Kartal Manzara Adalar projesinde peşin alımlarda yüzde 10 indirim avantajı yer alıyor.

Manzara Adalar Kartal Evleri fiyat listesi!

Manzara Adalar Kartal Evleri fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. İş GYO imzası ile hayata geçirilen proje D-100 karayoluna 4 dakikalık mesafede inşa ediliyor.

pega kartal evleri fiyat Haberi

pega kartal evleri fiyat


Konfor ve yüksek yaşam standartları sunmayı hedefleyen PEGAKARTAL’da 1+1’den 4+1e’ kadar değişen daireler, metrekaresi 2 bin 977 TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunulurken, ofislerin alanları 72 ile 702 metrekare arasında değişecek. PEGAKARTAL, 2015 yılı itibariyle teslim edilecek.


EgeYapı Group, İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni çekim merkezi Kartal’da başlayacağı yeni karma kullanım projesi PEGAKARTAL’ı, EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, EgeYapı Group Genel Müdür Yardımcısı Murat Aksoy, Proje Mimarı Bünyamin Derman ve Al-Qemam Holding Türkiye CEO’su İbrahim Maasfeh’in katılımıyla 20 Mart 2013 Çarşamba günü Çırağan Sarayı’nda düzenlenen basın toplantısı ile tanıttı. 


EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı: “PEGAKARTAL Projesi ile Körfez sermayesinin Türkiye’de yer aldığı ilk projelerden birini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz”


Sahip oldukları 35 yıllık tecrübe ile bugüne kadar birçok projeye...