17 / 05 / 2024

Pega Seramik Ve Madencilik Sanayi nerede

Pega Seramik Ve Madencilik Sanayi nerede

Pega Seramik Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatma Kişisel tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Tuzla'da kuruldu.

Çimento ihracatı 5 yılda yüzde 78 arttı!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen 5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde, 2022 yılında ‘en fazla ihracat yapan firmalar açıklandı. Çimento ihracatı 2028'den 2022'ye kadar yüzde 78 artış kaydetti. 

Çimento sektörü depremler sebebiyle yaşanacak dönüşüme odaklandı!

​​​​​​​Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, Kahramanmaraş merkezli oalrak yaşanan deprem felaketinin ardından sektörün ana gündeminin iç piyasa olduğunu dile getirdi.

Şekib Avdagiç'ten son dakika kentsel dönüşüm açıklaması! İstanbul iç açıcı değil!

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, son dönemde konut maliyet yükselişlerinin dünyanın pek çok ülkesinde yaşandığına dikkat çekerek, çelikten çimentoya, demirden seramik ve cama kadar birçok üründe fiyatların arttığını kaydetti. Peki İTO Başkanı Şekib Avdagiç konut sorunuyla neler söyledi? İşte ayrıntılar...

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdullah Kılıç, İbrahim Coşar ve Kemal Ozan Halat ortaklığında kuruldu.

Çimento fiyatlarına zam geliyor! Son doğal gaz artışı maliyetleri yükseltti

BOTAŞ, 1 Haziran itibarıyla doğal gaz fiyatlarına zam yaptı. BOTAŞ'ın doğal gaza yaptığı zam sanayi başta olmak üzere inşaat ürünlerinin maliyetlerini artırdı. Çimento, cam, seramik ve toprak ürünlerine zam gelecek. İşte ayrıntılar...

Çimento, cam, seramik ihracatçılarından doğal gaz zammına tepki!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, 1 Nisan'dan itibaren geçerli olmak üzere sanayide yapılan doğal gaz zammına yönelik açıklama yaptı.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları'nda demir çelik sektörü konuşuldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 46’ncısı, ‘Yeşil Mutabakat Sürecinde Seramik ve Demir Çelik Sektörü’ başlığı altında yapıldı.

ÇCSİB, 2020 yılı ihracat şampiyonlarını açıkladı!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, (ÇCSİB) “2020 Yılı İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni” düzenlendi.

Stone Seramik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Stone Seramik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin sermaye bedeli  ile Engin Eren ve Ümit Ört tarafından kuruldu.

Özkaynak Seramik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaynak Seramik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye ile  Fahri Özkaynak  Ve Ragıp  Özkaynak tarafından kuruldu. 

Çimento sektörü 2020'de yüzde 27,3 büyüdü!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB), 2020 yılı verilerine göre; çimento sektörü 2020'de yüzde 27,3 büyüme kaydetti. 

Arme Seramik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Seramik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemalettin Öztürk tarafından kuruldu.

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 715 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Günden tarafından açıldı.

Pega Seramik Ve Madencilik Sanayi nerede Haberi

Pega Seramik Ve Madencilik Sanayi nerede

Pega Seramik Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatma Kişisel tarafından  100 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Tuzla'da kuruldu.


Pega Seramik Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü seramik, yer karoları, yer taşları, porselen imalatında kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan toprak, kil, kum, çakıl, granit, taş, mıcır, çimento, alçı, renklendiriciler, boya malzemeleri gibi ham maddelerinin alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Diğer firmalar tarafından üretilen ürün ve hizmetlerin satış, pazarlama ve tanıtımı için faaliyette bulunmak, danışmanlık yapmak, satış ve pazarlama çalışmalarını desteklemek için bilgisayar, internet ve her türlü telekomünikasyon imkânlarını kullanarak hizmet vermek, proje üretmek. 3-Bilumum yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi ve bunların toptan, perakende...