05 / 05 / 2024

Pegas Touristic

Pegas Touristic

Pegas Touristic, MNG Holding’e ait Antalya Kundu’daki Topkapı ve Kremlin Palace otellerini uzun süreli kiraladı.

Bts Best Touristic Turizmcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bts Best Touristic Turizmcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Bayrak tarafından kuruldu.

Pegas Turizm Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Pegas Turizm Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 83 milyon 320 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gedikli tarafından açıldı. 

Moys Touristic Organizasyon Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Moys Touristic Organizasyon Gıda Turizm Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Melek Kaymaz ve Oğuz Çetin ortaklığıyla kuruldu.

Pegas Touristic bünyesindeki otel sayısını 18'e çıkardı!

Pegas Touristic, MNG Holding’e ait Antalya Kundu’daki Topkapı ve Kremlin Palace otellerini uzun süreli kiraladı.

Pegas Touristic Haberi

Pegas Touristic

Rusya merkezli Türk tur operatörü Pegas Touristic, MNG Holding’e ait Antalya Kundu’daki Topkapı ve Kremlin Palace otellerini uzun süreli kiraladı. Bu kiralama ile şirket bünyesindeki otel sayısını 18’e yükseltti.

OTEL SAYISI 18’E YÜKSELDİ

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Pegas Touristic’in Swandor, PGS ve Dessole markalarından oluşan otel grubunun genel müdürü Fazıl Dertlioğlu, üç marka ile dünyanın 5 ülkesinde faaliyet gösterdiklerini söyledi. Fazıl Dertlioğlu, "Ana şirketimiz Pegas Touristic, Rusya merkezli bir tur operatörü. Bu markalarımız Yunanistan’da 5 otel, Türkiye’de 5 otel, Mısır’da 3 otel, Vietnam’da 3 otel, Tayland’da 2 otel olmak üzere 18 otelde faaliyet gösteriyoruz. Bu otellerden ikisini bu yıl Antalya’da grubumuza dahil ettik. Bunlar Kundu’da Topkapı ve Kremlin Palace otelleri. MNG’den uzun süreli kiralandı. Türkiye’deki otel sayısı böylece...