13 / 05 / 2024

Pegasus trafik

Pegasus trafik

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. 2014 yılı ilk yarı verilerini yayınladı.

İMO Adana Şubesi ulaşım ve trafik sorununu masaya yatıracak!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, önemli bir konuya parmak basıyor. İMO, Adana’da hızlı ve plansız kentleşmenin bir sonucu olarak son yirmi yılda kent yaşamında sorun olarak ilk sıralara oturan ‘ulaşım ve trafik’ olgusunu masaya yatıracak.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda trafik düzenlemesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü karayolu alt geçidi ve meydan projesi çalışmaları nedeniyle Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda 10 günlük geçici trafik düzenlemesi yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Bilecik Bozüyük Trafik Büro Amirliği taşınıyor!

Trafik Elektronik Denetleme Sistemi’nin (TEDES) Bozüyük’te de faaliyete geçecek olmasından dolayı yer sorunu yaşayan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne belediye başkanlığı tarafından yer tahsisi yapıldı.

Malatya'da Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hazırlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından okul öncesi çocuklar ile ilk ve ortaöğretim öğrencileri için Çocuk Trafik Eğitim Parkı Projesi hazırlandı.

Ankara'da İstasyon Caddesi'ndeki trafik çilesine çözüm!

Büyükşehir ve Etimesgut belediyeleri, günde 100 bin aracın ‘tampon tampona’ ilerlediği 4.5 kilometrelik İstasyon Caddesi’nin trafik çilesini bitirmeye çalışıyor. 2 yeni proje üzerinde duruluyor.

Alaşehir'de çocuklar için trafik eğitim parkı yapılacak!

Alaşehir Belediyesi, trafik kurallarını genç nesillere aşılamak amacıyla hayata geçireceği ‘Çocuk Trafik Eğitim Parkı’ yapımına Kurtuluş Mahallesinde başladı.

2003 yılında Trafik Gözetleme İstasyonları'nın yapımı tamamlanmış!

2003 yılında İstanbul ve Çanakkale boğazlarında güvenli geçiş sağlayacak olan ''İnsansız Trafik Gözetleme İstasyonları''nın yapımı tamamlanmış. İstanbul Boğazı'na yapılan 8 kule ile Boğaz 24 saat takip edilecekmiş.

2002 yılında Ortaköy'de trafik çilesi bitecekmiş!

2002 yılında inşa edilen Ulus bağlantı yolu ile Ortaköy'deki trafik yoğunluğu azalacakmış. Beşiktaş Belediye Başkanı Yusuf Namoğlu'nun girişimiyle inşa edilen bağlantı yolu ''by pass'' görevi üstlenecekmiş.

Bozcaada’da trafik devrimi!

Çanakkale’nin Kuzey Ege’deki turizm merkezi Bozcaada’da, İlçe Trafik Komisyonu ‘devrim’ niteliğinde kararlar aldı. Trafik kargaşasını önlemek için ada merkezi, turizm sezonu boyunca araç trafiğine kapatıldı.

EFG Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EFG Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arzu Genç ve Sinem Kader Genç tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Fatih, Karagümrük Mahallesi'nde kuruldu.

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşüm trafik sorununa çözüm oluyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 4. Uluslararası Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu’nda yaptığı konuşmada, “Kentsel dönüşümün en önemli faydalarından biri de trafik ve otopark sorununa da çözüm olması” dedi.

Varan Trafik İnşaat Makina Elektronik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Varan Trafik İnşaat Makina Elektronik Sanayi Limited Şirketi, Cemal Varangil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi, Süleyman Çelebi Caddesi'nde kuruldu.

1999 yılında trafik sorununu çözmek için en uygun projeyi belirlemeye çalışıyorlarmış!

1999 yılında Başbakan Bülent Ecevit'in Başdanışmanı Ahmet Vefik Alp, trafik sorununu çözmek için Tuzla-Avcılar arasında yüzer viyadük, tüpgeçit ve Üçüncü Boğaz Köprüsü alternatifleri içinde en uygun projeyi belirlemeye çalıştıklarını söylemiş.

Pegasus trafik Haberi

Pegasus trafik

Pegasus tarafından yapılan açıklama şöyle;


2014 Ocak-Haziran Dönemi Karşılaştırmalı Trafik Sonuçları ekteki şekilde gerçekleşmiştir. 

Saygılarımızla,


Dosya için