02 / 05 / 2024

Pehlivanoğlu yeni konut projesi

Pehlivanoğlu yeni konut projesi

Ege ' de 121 mağazasıyla hizmet veren Pehlivanoğlu ' nun gıdadan sonra yeni rotası gayrimenkul oldu. Ali Pehlivanoğlu, şirketi SİZA Gayrimenkulle 517 dairelik proje gerçekleştirecek...

Ankara'ya Çankaya'ya 519 adet yeni konut geliyor! 460 milyon TL'ye mal olacak!

Özoğlu Shn Adi Ortaklığı yeni konut projesi için harekete geçti. 460 milyon TL'ye mal olması beklenen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapılarak ÇED sürecini başlattı.

Silivri Pehlivanoğlu Yaşamkent Haziran 2024'te teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Silivri'de hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede 223 adet konut ve 22 adet ticari alan yer alıyor.

KİPTAŞ Karanfilköy projesinin temeli atıldı! KİPTAŞ'tan Beşiktaş'a tam 1.361 yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinin temeli bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı törenle atıldı. Söz konusu projede tam 1.361 yeni konut yer alıyor.

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Tahincioğlu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy konut projesi için düğmeye basan Tahincioğlu, yatırımlarına devam ediyor. Firma yıl sonuna kadar Göcek projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir?

Hürriyet Emlak'ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir? Ecehan Berk Pehlivanoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nun biyografisi...

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

Pehlivanoğlu İnşaat Silivri projesinde inşaat başlıyor! 

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul'un Silivri İlçesi'nde planladığı yeni konut projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlayacak, inşa süreci 2 sene sürecek..

Ali Pehlivanoğlu Sitesi ile Torbalı'ya 697 konut geliyor! Yeni proje!

İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu Torbalı'da 697 konut yapacak...

Deniz İstanbul Keleşoğlu yeni fiyat bilgisi!

Deniz İstanbul Keleşoğlu yeni fiyat bilgisine göre projede daireler minimum 480 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Ali Pehlivanoğlu İzmir'e konut projeleri inşa edecek!

İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu, çalışma hayatının 50. yılını kutladı.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

TOKİ Beyoğlu 397 yeni konut ihalesi bugün!

TOKİ ve Beyoğlu Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen İstanbul Beyoğlu, Örnektepe-Sütlüce Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilecek olan 397 yeni konut ve 20 dükkan için altyapı ve çevre düzenleme işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

Pehlivanoğlu yeni konut projesi Haberi

Pehlivanoğlu yeni konut projesi

Ege'de 121 mağazasıyla hizmet veren Pehlivanoğlu'nun gıdadan sonra yeni rotası gayrimenkul oldu. Ali Pehlivanoğlu, şirketi SİZA Gayrimenkulle 517 dairelik proje gerçekleştirecek.



İzmir'in vergi rekortmenleri listesinde üst sıralarda yer alan Pehlivanoğlu Marketler Zinciri, hedef sektör olarak gayrimenkulü seçti. Marketler zincirinin sahibi Ali Pehlivanoğlu tarafından kurulan SİZA Gayrimenkul, Ayrancılarda 11 bloktan oluşan ve her biri 9 katlı olacak toplu konut üretecek. Projede 517 dairenin bulunduğu aktaran Ali Pehlivanoğlu, "Bu projemizde 88 adet 45 metrekare büyüklüğünde 1+1 konut yer alırken, 319 adet 65-81 metrekare büyüklüğünde 2+1 ve 110 adet Pehlivanoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Ali Pehlivanoğlu, 1949 yılında Makedonya İştip'te dünyaya geldi. 


1957'de ailesiyle Türkiye'ye göç eden Pehlivanoğlu, 5 yıl ilkokul öğretmenliği yaptıktan sonra Turyağ'da satış ve pazarlama temsilcisi olarak çalıştı. 1980'de...