21 / 05 / 2024

Pekcan Grup çalışmaları

Pekcan Grup çalışmaları

Ev dekorasyonunda Kuşadası’nın yükselen markası Pekcan Grup, Güzelçamlı projesine dekoratif ve mimari katkıda bulunuyor…Pekcan Grup, kaliteli hizmet anlayışıyla hayal ettiğiniz dekorasyon projelerini gerçeğe dönüştürüyor.

Madnasa Zirve'de inşaat çalışmaları başlıyor!

AB Grup Holding tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Madnasa Zirve ve Madnasa Türkbükü'nde çalışmalar hızlandı. AB Grup Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak projenin 2023'e kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

Türkiye'de AR-GE çalışmalarına katkı sağlayan firmalara kira desteği!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye'de AR-GE çalışmalarına katkı sağlayan firmalara kira desteği sağlanacağını belirtti...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım çalışmaları devam ediyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım çalışmalarının iş programına uygun devam ettiğini bildirdi.

Dalaman ve Datça'daki yol çalışmaları tamamlanamıyor!

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekili Gültekin Akça, Dalaman ve Datça'da yapılan altyapı çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Tekirdağ Malkara'da asfalt çalışmaları başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaları yerinde incelemek üzere ziyaret ettiği Malkara İlçesinde incelemelerine grup yolu ile devam etti.

Antalya Doğanca’daki asfalt çalışmaları tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’nın Doğanca Grup Yolu’na dökülecek olan 7 kilometrelik sıcak asfaltın startını verdi. Bu bölümün de asfaltlanmasıyla 29 kilometrelik grup yolundaki çalışmalar tamamlanmış olacak.

Trabzon'da yol çalışmaları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, mahalleleri birbirine ve ilçe merkezlerine bağlayan grup yollarında betonlama çalışmalarına başladı. Belediye proje kapsamında Akçaabat ilçesinin Akören, Yeşilyurt ve Özdemirci mahalleleri tarafından kullanılan Akören-Yeşilyurt-Özdemirci Grup Yolu’nda da betonlama çalı

Antalya Büyükşehir, Manavgat'ta yol çalışmalarına başladı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ta 32 kilometrelik Yaylaalan grup yolunda asfalt çalışmalarına başladı.Asfalta hazırlanan yolda, zemin genişletme, zemin sıkıştırma, şarampol açma, büz yerleştirme gibi işlemler tamamlandı.

Pekcan Grup’tan dekorasyon önerileri!

Evini şimdiden yaza hazırlamak isteyenlere Pekcan Grup’tan dekorasyon önerileri… Yaza hazırlık için kışın evini yenilemek isteyenler, yaz mevsiminde Pekcan Grup güvencesiyle evlerini zamanında teslim alıyor.

Antalya Gazipaşa'da sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi, Antalya'ya 180 kilometre uzaklıktaki Gazipaşa'nın Sugözü grup yolunda başlattığı sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Malatya Pütürge'de asfaltlama çalışmaları tamamlandı!

Arazi yapısı dağlık ve yüksek, mahalleleri ise dağınık olan Pütürge’de yol hizmetlerini sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Pütürge’nin önemli grup yollarının büyük kısmında genişletme ve asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Erkal Etçioğlu Adapazarı'ndaki imar çalışmalarına destek!

Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Erkal Etçioğlu, Adapazarı ilçesinde bulunan Süleymanbey Mahallesi'nde yapılacak imar çalışmalarını desteklediklerini ifade ederek, "Bu ölgede gettolaşma olmasın. Planlı imarı destekliyoruz" dedi.

Pekcan Grup, Çelik Kapı ile bayilik anlaşması imzaladı!

Sektöründe en iyi markalarla çalışan Pekcan Grup, çelik kapı sektörünün lideri Star Çelik Kapı ile bayilik anlaşması imzaladı…

Pekcan Grup çalışmaları Haberi

Pekcan Grup çalışmaları

Modern mimari esas alınarak tasarlanmış olan 16 dairelik proje, Kuşadası Güzelçamlı’ya değer katıyor. Proje, eşsiz lokasyonu sayesinde hem yerli hem de yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor. Güzelçamlı projesinin mutfak, parke, pimapen, iç mekan kapıları, çelik kapı tasarım ve imalatını sektörün en iyi markalarını bünyesinde bulunduran Pekcan Grup yapıyor. 


Pekcan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pekcan: “Modern mimari örneği olan projede Pekcan Grup olarak, başarılı bir işe imza attığımıza inanıyorum. Teknoloji ve inşaat sektöründeki tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz ve estetik bakış açısı ile uzun yıllar örnek olabilecek projelerle adımızdan söz ettirmek istiyoruz. Müşteri memnuniyeti sağlamak ve sağladığımız güveni korumak en önemli hedefimizdir.” dedi.


2011 yılından beri inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Pekcan Grup, kaliteli hizmet anlayışıyla hayal ettiğiniz dekorasyon projelerini gerçeğe dönüştürüyor.


Ayrıntılı...