13 / 05 / 2024

Pekcan Grup mağazası nerede

Pekcan Grup mağazası nerede

Hayalinizde kurduğunuz mutfak tasarımı, üç yılı aşkın süredir inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup’un, profesyonel ekibiyle modern ve minimalist çizgilerle evlerinize geliyor.

Yataş, Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da açtı!

Yataş Grup, geçen sene Mart ayında bir satın almayla bünyesine kattığı yeni markası Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da hizmete açtı.

Boyner Grup WEPUBLIC'in ilk mağazası açıldı!

Boyner Grup'un yeni markası WEPUBLIC'in ilk mağazası Akmerkez'de hizmet vermeye başladı. 520 markayı bir araya getiren WEPUBLIC'te 100'ün üzerinde marka Türkiye ile ilk kez tanışacak.

Joya, Türkiye'deki 3. mağazasını Nişantaşı City’s AVM’de açtı!

İsviçreli ayakkabı markası Joya, Türkiye’de mağazalaşarak büyümeye devam ediyor. Bozkır Grup distribütörlüğünde bu yıl itibariyle Türkiye pazarına giriş yapan Joya, üçüncü mağazasını Nişantaşı City’s AVM’de açtı.

Yataş yurt dışındaki 43. mağazasını Zürih'te açtı!

Yataş Grup tarafından yapılan açıklamaya göre, yurt dışındaki varlığını yeni yatırımlarla genişletmeye devam eden grup, yeni mağazasını İsviçre'nin Zürih kentinde faaliyete geçirdi.

Yataş, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı!

Yataş Grup, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı. Enza Home, iki katlı, bin 50 metrekarelik yeni konseptteki mağazasıyla mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini Bolulu tüketicilerin beğenisine sundu.

Yataş Karadağ'da Enza Home mağazası açtı!

Yataş Grup, Karadağ'da açılan Enza Home mağazasıyla yurt dışı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Yataş Grup, Karadağ'da açılan yeni konseptteki Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini satışa sunacak.

Enza Home, Mısır'da 2'nci mağazasını açtı!

Yataş Grup, Mısır'da ikinci Enza Home mağazasını 16 Haziran'da hizmete açtı. Mağaza, Kahire'nin gelişen bölgesi Sheikh Zayed City bölgesinde yer alıyor.

Enza Home Kuşadası'nda ilk mağazasını açıyor!

Yataş Grup, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde ilk Enza Home mağazasını açacak. Enza Home, Kuşadası'nda 5 Haziran'da açılacak yeni konseptteki Enza Home mağazası ile mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak.

Yataş Grup, Eskişehir Enza Home mağazası açacak!

Yatak ve mobilya markası Yataş Grup, Eskişehir Batıkent 'te yer alan Enza Home mağazasıyla bölge halkına hizmet verecek.

Yataş, Antalya'da Enza Home mağazası açıyor

Yatak ve mobilya sektörünün önde gelen şirketlerinden Yataş Grup, Antalya'ya Enza Home mağazası açacak. Aspendos Bulvarı'ndaki 2 bin metrekarelik mağazada mobilya ve dekoratif ürünler bulunacak.

PEKCAN Grup web sitesini yeniledi!

Pekcan Grup, altyapı yenileme çalışmalarını tamamlayarak, içerik açısından zenginleştirilmiş yeni web sitesini yayınladı. Yeni web sitesinde, zengin ürün gamı ön plana çıkarılıyor, sosyal medya kanallarına site üzerinden ulaşma imkanı bulunuyor.

Pekcan Grup, yeni yatırımları ile büyüyor!

Pekcan Grup müşterilerine ev dekorasyonu konusunda ihtiyaç duydukları her şeyi mağazasında geniş bir çeşitlilikle sunuyor. Toplamda 250 m2 teşhir alanı 6 iş kolunda 1000 adet ürün kalemi ile müşterilerine hizmet veriyor.

Yataş, İngiltere'deki ilk mağazasını Londra'da açtı!

45'ten fazla ülkeye ihracat yapan Yataş Grup, İngiltere'deki ilk mağazasını açtı. Başkent Londra'daki Enza Home adıyla açılan ilk mağaza, yatırımcısı Acil Group ile gerçekleştirdiği distribütörlük anlaşması çerçevesinde hayata geçti.

Pekcan Grup mağazası nerede Haberi

Pekcan Grup mağazası nerede

Mutfaklar evlerin en çok vakit geçirilen alanlarından biri olduğu için sürekli yenilenmeye ihtiyaç duyarlar.Hayalinizde kurduğunuz mutfak tasarımı, üç yılı aşkın süredir inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup’un,  profesyonel ekibiyle modern ve minimalist çizgilerle evlerinize geliyor.


En kaliteli malzemeyi usta işçilikle sizlere sunan Pekcan Grup, sektöründe lider markaların ürünleriyle yaşam alanlarınızı istediğiniz şekilde tasarlıyor. Renk ve malzeme çeşitliliği, eski tarzda modern tasarım tercihleriyle de, mutfaklarınızda istediğinizdekoratif havayı yakalamanızı kolaylaştırıyor. 


Mutfağında kaliteli malzeme ve estetik bir tasarım isteyenler için Pekcan Grup, Kuşadası’nda bulunan perakende mağazasında toplamda 250 m2 teşhir alanı, 6 iş kolunda 1000 adet ürün kalemi ile müşterilerine hizmet...