17 / 05 / 2024

Pekcan Grup telefon numarası

Pekcan Grup telefon numarası

Ev dekorasyonu ve yapı malzemeleri konusunda müşterilerine ihtiyaç duydukları her şeyi geniş bir çeşitlilikle sunan Pekcan Grup, tüm ürünlerinde masrafsız, kredi kartsız, kefilsiz olarak 36 ay taksit imkanı sunuyor.

Verra Suites Beykoz telefon numarası!

Verra Suites Beykoz telefon numarası haberimizde yer alıyor. 100 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek proje Tüfekçioğlu Grup imzasını taşıyor. 

Kuzu Grup Sea Pearl telefon!

Kuzu Grup Sea Pearl telefon numarası haberimizde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daire tiplerine yer verilen proje Ataköy No:1'de hayata geçiriliyor. 

Panorama Hill Kurtköy telefon numarası!

Panorama Hill Kurtköy telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks konut tiplerinin yer aldığı proje Redev Yapı ve Kayabaşı Grup ortaklığı ile inşa ediliyor.

Pekcan Grup, Güzelçamlı projesine değer katıyor!

Ev dekorasyonunda Kuşadası’nın yükselen markası Pekcan Grup, Güzelçamlı projesine dekoratif ve mimari katkıda bulunuyor…Pekcan Grup, kaliteli hizmet anlayışıyla hayal ettiğiniz dekorasyon projelerini gerçeğe dönüştürüyor.

Pekcan Grup’tan dekorasyon önerileri!

Evini şimdiden yaza hazırlamak isteyenlere Pekcan Grup’tan dekorasyon önerileri… Yaza hazırlık için kışın evini yenilemek isteyenler, yaz mevsiminde Pekcan Grup güvencesiyle evlerini zamanında teslim alıyor.

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Kuzu Grup Kuzu Effect iletişim!

Kuzu Grup Kuzu Effect iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 491 39 07 olarak belirlendi. Ankara Çankaya'da yükselen projede 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Pekcan Grup, Çelik Kapı ile bayilik anlaşması imzaladı!

Sektöründe en iyi markalarla çalışan Pekcan Grup, çelik kapı sektörünün lideri Star Çelik Kapı ile bayilik anlaşması imzaladı…

Kuzu Grup Kumru Ankara iletişim!

Toplam 159 adet daireden meydana gelen proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek. Kuzu Grup Kumru Ankara iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 79 59 olarak belirlendi.

Pekcan Grup, Star Çelik Kapı ile anlaştı!

Sektöründe en iyi markalarla çalışan Pekcan Grup, çelik kapı sektörünün lideri Star Çelik Kapı ile bayilik anlaşması imzaladı…

Pekcan Grup parkelerinizi yeniliyor!

Kaliteli, hijyenik ve dekoratif parkelerle evlerinize şıklık geliyor… Pekcan Grup, parke sektöründe 70 yıllık tecrübeye sahip Veroxfloor markasının bayiliğiyle evinize hayal ettiğiniz şıklığı getiriyor.

Pekcan Grup, Veroxfloor ile parkeleri yeniliyor!

Kuşadası’nda inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup, parke sektöründe 70 yıllık tecrübeye sahip Veroxfloor markasının bayiliğiyle evinize hayal ettiğiniz şıklığı getiriyor.

AB Grup İnşaat Bayrak Towers iletişim!

AB Grup İnşaat Bayrak Towers iletişim için 0212 550 93 95 telefon numarasından satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Proje 4 kule halinde Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek.

Pekcan Grup telefon numarası Haberi

Pekcan Grup telefon numarası

Toplamda 250 m2 teşhir alanı, 6 iş kolunda 1000 adet ürün kalemi ile müşterilerine hizmet veren Pekcan Grup, sektörlerinde lider konumdaki Sur Çelik Kapı, Egepen Deceuninck, Polisport, Verox Floorparke, Or-Ge (iç kapı, mutfak ve banyo) markalarına ait ürünlerin perakende, toptan ve projeli işler kanalı yolu ile satış ve dağıtımını gerçekleştiriyor.


Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pekcan hedeflerini anlatırken: ”Bizim uzun vadeli olarak hedefimiz, müşterilerimize en kaliteli hizmeti ve servisi verebilmektir. Uyguladığımız ödeme kolaylığıyla da inşaat sektörüne yatırım yapacak yatırımcılara daha çok fayda sağlamak amacındayız. Öncelikli konularımızdan bir tanesi de inşaat sektöründe, yeni stratejiler ve politikalar üretmektir. Biz Pekcan Grup olarak hem bugün hem de gelecek için tasarlanmış yüksek kaliteli yaşam alanları inşa etmek istiyoruz.” Dedi.


2011 yılından beri inşaat malzemeleri ve satışı...