30 / 04 / 2024

Pekcan Grup tüm ürünlerinde 36 ay taksit yapıyor!

Pekcan Grup tüm ürünlerinde 36 ay taksit yapıyor!

Ev dekorasyonu ve yapı malzemeleri konusunda müşterilerine ihtiyaç duydukları her şeyi geniş bir çeşitlilikle sunan Pekcan Grup, tüm ürünlerinde masrafsız, kredi kartsız, kefilsiz olarak 36 ay taksit imkanı sunuyor.



Toplamda 250 m2 teşhir alanı, 6 iş kolunda 1000 adet ürün kalemi ile müşterilerine hizmet veren Pekcan Grup, sektörlerinde lider konumdaki Sur Çelik Kapı, Egepen Deceuninck, Polisport, Verox Floorparke, Or-Ge (iç kapı, mutfak ve banyo) markalarına ait ürünlerin perakende, toptan ve projeli işler kanalı yolu ile satış ve dağıtımını gerçekleştiriyor.


Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pekcan hedeflerini anlatırken: ”Bizim uzun vadeli olarak hedefimiz, müşterilerimize en kaliteli hizmeti ve servisi verebilmektir. Uyguladığımız ödeme kolaylığıyla da inşaat sektörüne yatırım yapacak yatırımcılara daha çok fayda sağlamak amacındayız. Öncelikli konularımızdan bir tanesi de inşaat sektöründe, yeni stratejiler ve politikalar üretmektir. Biz Pekcan Grup olarak hem bugün hem de gelecek için tasarlanmış yüksek kaliteli yaşam alanları inşa etmek istiyoruz.” Dedi.


2011 yılından beri inşaat malzemeleri ve satışı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup, verdiği kusursuz hizmetiyle kalitesine artı değer katıyor.



Geri Dön