11 / 05 / 2024

Pekcan Grup ürünleri

Pekcan Grup ürünleri

Mutfakta şıklık ve fonksiyonellik isteyenler, Pekcan Grup farkıyla istedikleri tasarımı yaratıyorlar… Pekcan Grup’un, profesyonel ekibiyle modern ve minimalist çizgilerle evlerinize geliyor.

Pekcan Grup tüm ürünlerinde 36 ay taksit yapıyor!

Ev dekorasyonu ve yapı malzemeleri konusunda müşterilerine ihtiyaç duydukları her şeyi geniş bir çeşitlilikle sunan Pekcan Grup, tüm ürünlerinde masrafsız, kredi kartsız, kefilsiz olarak 36 ay taksit imkanı sunuyor.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketiİsdem Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu.

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Yetişen tarafından kuruldu.

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uğur tarafından kuruldu.

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Akn Consept Grup Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akn Consept Grup Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akın Özdeş tarafından kuruldu.

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Azra Grup Oto Yedek Parça Petrol Lojistik İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Azra Grup Oto Yedek Parça Petrol Lojistik İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Kağıthane'de Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Limanköy Grup İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limanköy Grup İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Pekcan Grup ürünleri Haberi

Pekcan Grup ürünleri

Mutfaklar evlerin en çok vakit geçirilen alanlarından biri olduğu için sürekli yenilenmeye ihtiyaç duyarlar. Hayalinizde kurduğunuz mutfak tasarımı, üç yılı aşkın süredir inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup’un,  profesyonel ekibiyle modern ve minimalist çizgilerle evlerinize geliyor.

En kaliteli malzemeyi usta işçilikle sizlere sunan Pekcan Grup, sektöründe lider markaların ürünleriyle yaşam alanlarınızı istediğiniz şekilde tasarlıyor. Renk ve malzeme çeşitliliği, eski tarzda modern tasarım tercihleriyle de, mutfaklarınızda istediğiniz dekoratif havayı yakalamanızı kolaylaştırıyor. 

Mutfağında kaliteli malzeme ve estetik bir tasarım isteyenler için Pekcan Grup, Kuşadası’nda bulunan perakende mağazasında toplamda 250 m2 teşhir alanı, 6 iş kolunda 1000 adet ürün kalemi ile müşterilerine hizmet...