28 / 04 / 2024

peli Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu

peli Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği proje ile daha önce Samsun ve Mersin’ de yapılan “Okullarda Yüzey Kaplama Yenilemesi” bu defa Erzurum ‘da gerçekleştirildi.

Güngören Mareşal Çakmak ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi, 3 ada, 15, 16 parseller ile 4 ada, 1, 2, 3 parsellerin Konut Alanından Park Alanına alınması ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Seba Mare Gündoğan Temmuz'da tamamlanacak!

Seba İnşaat'ın Bodrum'daki yeni projesi; Seba Mare Gündoğan alıcılarına 4 mevsimi birarada yaşamayı vadediyor. Projede inşaat çalışmalarının Temmuz ayında tamamlanması hedefleniyor.

Seba Mare Gündoğan fiyat listesi 2021!

Seba Mare Gündoğan fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Seba Mare Gündoğan fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Seba Mare Gündoğan nerede?

Seba Mare Gündoğan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Seba Mare Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Seba Mare Gündoğan fiyat!

Seba Mare Gündoğan fiyat bilgisi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Seba Mare Gündoğan fiyat 2021 listesi...

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi 1/5000 ölçekli plan askıya çıktı! 

Güngören ilçesi, Mareşal Çakmak Mahallesi, 7770, 7772, 7774 parseller, 3 ada, 15, 16 parseller, 4 ada, 1, 2 ve 3 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, geçtğimiz yıl Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı, modern konutlar inşa edileceğini söyledi.

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL'ye alıcı bekliyor!

İstanbul Boğazı'nın, mimarisiyle en dikkat çeken yalılarından olan, 'Filinta Mustafa' olarak anılan Tophane Müşiri (Mareşal) Zeki Paşa için yaptırılan şato görünümlü yalı, 550 milyon liraya alıcı bekliyor.

Eyüpsultan Yol ve Kavşak Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Güzeltepe Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Kesişimi Yol ve Kavşak Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Anadolu Hamidiye Tabyaları'nın restorasyonu tamamlandı!

Sultan 2. Abdülhamid'in emriyle 1892 yılında Mareşal Asaf Paşa tarafından inşa edilen Anadolu Hamidiye Tabyaları, restorasyon çalışmalarının ardından ziyarete açıldı.

Yunusemre kültür merkezinde inşaat sürüyor!

Yunusemre Belediyesi’nin Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hayata geçirdiği kültür ve taziye evinde inşaat çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. 

Çal Mağarası’nda modernizasyon çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada “Çalışmalarımız tamamlandığında Çal Mağarası oldukça modern bir yapıya kavuşmuş olacaktır” dedi.

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi imar planı askıda!

Güngören İlçesi, Mareşal Çakmak Mahallesi, 1358 ( Eski: 1117 ) ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11 parsellere ilişkin imar planı askıya çıktı..

peli Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu Haberi

peli Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği proje ile daha önce Samsun ve Mersin’ de yapılan “Okullarda Yüzey Kaplama Yenilemesi” bu defa Erzurum ‘da gerçekleştirildi.


Proje kapsamında Erzurum İli, Yakutiye’ deki Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu’ nun tüm yüzey kaplamaları yenilendi.


Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu’ nun; sınıfları, idari ve arşiv odasının tüm yüzey kaplamalarının yenilendiği proje kapsamında çocuklara sağlıklı ve çağdaş bir eğitim mekanı sağlamayı amaçlayan Peli Parke, eğitime verdiği desteği...