06 / 05 / 2024

peli parke ürünleri

peli parke ürünleri

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, Avrupa Birliği üyesi ülkeler arasında malların serbest dolaşımını sağlamak amacıyla kullanılan “CE” işareti standart gerekliliklerini yerine getirdi.

Peliart, İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcılarla buluştu!

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri zirvesi “Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul” , sektörün Türkiye ve dünyadaki en önemli oyuncularının katılımıyla Tüyap Büyükçekmece fuar alanında katılımcılarla buluştu.

Statü Parke Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Statü Parke Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Arslan tarafından kuruldu.

Peli Parke Diyarbakır’da büyüyecek!

Peli Parke Diyarbakır’da bölge bayisini tanıttı. Radisson Blu Hotel’deki toplantıyı doğunun yıldızı Diyarbakır bayileri ile paylaştı.

Peli Parke, Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, yenilikçi ve pratik ürünleriyle Samsun İnşaat Fuarı 2017'nin yıldızı oldu...

Peli Parke, Golden Serisi'yle çıtayı yükseltiyor!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, Golden Serisi'yle çeşit yelpazesini genişletiyor.

Peli Parke'ye Hannover'de büyük ilgi!

Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 14-17 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlendi. 60 ülkeden 1409 katılımcının bulunduğu fuarda Peli Parke, innovatif ürünlerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

Turanlar Grup Peli Parke’nin yeni tırları yollarda!

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin Türkiye çapında açtığı tasarım yarışması sonucunda kazanan tasarım, Peli Parke’nin tırlarına uygulandı. Başlangıç olarak 10 tır üzerine uygulanan tasarım ile Peli Parken’ nin yeni tırları ön plana çıktı.

Peli Parke ürünleri AB pazarına giriyor!

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, Avrupa Birliği üyesi ülkeler arasında malların serbest dolaşımını sağlamak amacıyla kullanılan “CE” işareti standart gerekliliklerini yerine getirdi.

Peli Parke üretim kapasitesini 22 milyon metrekareye yükseltti!

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, 2016 yılında üretim kapasitesini 12 milyon metrekareden 22 milyon metrekareye yükselterek üretime yatırım yapmaya devam ediyor.

Peli Parke Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na katıldı!

Her yıl Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen ve  sektörün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”na katılan Peli Parke, son trend ve teknolojilerin sergilendiği fuarda ilgi odağı oldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

peli parke ürünleri Haberi

peli parke ürünleri

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, Avrupa Birliği üyesi ülkeler arasında malların serbest dolaşımını sağlamak amacıyla kullanılan “CE” işareti standart gerekliliklerini yerine getirdi.


Avrupa Birliği'nin “Yeni Yaklaşım Direktiflerine” uygunluk işareti olan “CE” standardı gerekliliklerine uygun olarak testlere tabi tutulup “CE” işaretini ürünlerinde kullanmaya hak kazanan Peli Parke ürünleri böylece AB pazarına da girmeye hak kazandı.


İnsan, hayvan ve çevre açısından sağlıklı ve güvenli özelliklere sahip ürünleri niteleyen “CE” işareti uygunluğunu kanıtlamada imalatçıların direktiflerle ilgili harmonize standardlara uygun üretim yapmaları büyük önemi taşımaktadır. Yalnızca AB standartları ve direktiflerine uygun üretim yapan  üreticilerin almaya hak kazandığı “CE” işareti, üreticinin standartlara uymasını da teşvik etmektedir.


Elegance Exclusive, Wood, City, Comfort ve Golden Collection ile standart gerekliliklerini yerine...