19 / 05 / 2024

Pelit

Pelit

İngiltere'de Pelit ve Zamane Kahvesi için uygun yerlere bakılıyor...

Pelit Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelit Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

Bilecik Belediyesi'nde milyonluk imar vurgunu iddiası! Yakınlarının üzerine arsa aldılar!

Bilecik Belediyesi'nde yaşanan rüşvet iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Pelitözü Gölü çevresini danışmanı Selçuk Erdağı ile paylaşıldığı iddia edildi.

Bilecik Valiliğinden gölet çevresindeki iş yerinin yıkımı ile ilgili açıklama!

Bilecik Valiliği, Pelitözü Göleti çevresindeki mesire alanında yer alan iş yerinin yıkılmasıyla ilgili olarak açıklama yaptı.

Bilecik'te gölet çevresindeki iş yeri yıkıldı!

Bilecik'te, Pelitözü Göleti çevresindeki mesire alanında bulunan iş yeri yıkıldı.

Maslak Otomobil Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maslak Otomobil Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ercan   Koçbıyık, Bekir  Pelit ve Yavuz Selim Bakırcı ortaklığında kuruldu. 

Bilecik'te 5.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Bilecik İli, Merkez İlçesi, Pelitözü Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 5 milyon 732 bin 920 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Çankırı Aşağıpelitözü başvuruları bugün sona eriyor!

Çankırı Aşağıpelitözü TOKİ projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 965 adet konut için son başvuru günü bugün olarak belirlendi.

TOKİ Aşağıpelitözü başvuruları başladı mı 2017?

TOKİ Aşağıpelitözü başvuruları başladı mı 2017 sorusuna bugün başlıyor yanıtını verebiliriz. Proje 965 adet konuttan meydana geliyor.

TOKİ Aşağıpelitözü başvuru tarihleri!

TOKİ Çankırı Aşağıpelitözü projesi için başvuru tarihi 06-30 Kasım 2017 olarak belirlendi. 965 konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor. 

Çankırı Aşağıpelitözü TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Çankırı Aşağıpelitözü TOKİ projesinde yer alan 965 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

10 soruda TOKİ Çankırı Aşağıpelitözü projesi!

TOKİ'nin Talep Organizasyon Yöntemi ile hayata geçirmeyi planladığı TOKİ Çankırı Aşağıpelitözü projesi için başvuru dönemi yaklaşıyor. 

Deniz İzolasyon İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz İzolasyon İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erol Pelit tarafından kuruldu. 

İzmir’in sembolü Sevinç Pastanesi taşındı!

İzmir’in simge yerlerinden Sevinç Pastanesi taşındı. Pastanenin sahiplerinden Burak Pelit, ortaklığın bitmesi sebebiyle bir yan binadaki dükkanlarına taşındıklarını ifade etti.

Pelit Haberi

Pelit
İngiltere, Piccadilly'de yakın zamanda 8 milyon pound yatırım yapan Kahve Dünyası iki katlı mağazasında 11 ay 50 bin fincan kahve sattı. Londra'da 2-3 mağaza daha açmayı planlayan Kahve Dünyası'nı Türkiye'nin prestijli çikolata üreticilerinden Pelit takip ediyor. İngiltere'de yatırım hazırlığı yapan Pelit Çikolata ve Gıda Sanayi İş Geliştirme Direktörü Oya Ayan, " İngiltere'de pazar araştırması yapıyoruz. Biliyorsunuz Pelit ve Zamane Kahvesi gibi iki markamız var. Bunların ikisinin de orada yer almasını istiyoruz. Uygun yerlere bakıyoruz"...