05 / 05 / 2024

Pelitli TOKİ Konutları son durum

Pelitli TOKİ Konutları son durum

Pelitli TOKİ Konutları 'nın sayısı neden azaldı? Pelitli Beldesi'nde yaptırılan ve Çamlıca Konutları olarak isimlendirilen 362 konutun, TOKİ 'nin internet sayfasına 309 olarak düşmesi belde sakinlerinin tepkisine neden oldu.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları'nda satışlar başladı!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2,'inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı. Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

Sungurlu'da Akçakent ve TOKİ konutlarına köprü!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü yapıldı. 12 metre uzunluğundaki köprüyü belediye yaptı.

Çorum Akçakent'te TOKİ konutlarına köprü inşa ediliyor!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü talepleri gerçekleşti.

TOKİ Bozüyük Konutları'nda satışlar başladı!

TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2.’inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı. Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru dönemi!

Bitlis Beşminare 'de 169 adet TOKİ Konutlu satışa sunuluyor. Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru dönemi 18 Haziran 2015 tarihinde başlayacak ve 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecek.

Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru tarihleri!

TOKİ Bitlis Beşminare projesi kapsamında 169 adet konut kura yöntemi ile satışa sunuluyor. Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru tarihleri ise haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Safranbolu Yazıköy Konutları'nda teslimler başladı!

Safranbolu'da İnşaatı tamamlanan Yazıköy TOKİ Konutları’nda hak sahiplerine anahtar teslimleri başladı. . TOKİ, Yazıköy TOKİ Konutlarında hak sahibi olan vatandaşların anahtar teslim işlemlerinin 08 - 26 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

TOKİ Erbaa Konutları için 38 bin metrekare arazi kamulaştırıldı!

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, TOKİ konutları yapılması için sürdürülen çalışmalarda 38 bin metrekarelik arazinin kamulaştırıldığını söyledi.

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ Konutları!

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ Konutları kura çekimi 9 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek. Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ Evleri‘nde 88 adet daire satışa sunulacak.

Yunusemre Belediyesi TOKİ Konutları!

Yunusemre Belediyesi TOKİ Konutları ön talep süreci başladı. Yunusemre Belediyesi TOKİ Konutları Yunusemre Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile hayata geçiriliyor. Başvuruları 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Kırşehir Belediyesi kentsel dönüşüm konutlarını ihale ile satıyor!

KIRŞEHİR’DE Bağbaşı Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan TOKİ konutlarının satışı devam ediyor. Projenin birinci etap içerisinde Kırşehir Belediyesi’ne ait 29 konutun satışı da yapılıyor.

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Konutları ihalesi!

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Konutları ihalesi için başvurular devam ediyor. Dairelerin büyüklükleri 144 metrekareden başlangıç gösteren projede başvuru bedeli olarak 10 bin TL ödeniyor.

Beykent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi!

Beykent Gaziantep TOKİ Konutları kura çekilişi bugün saat 15:00'te başlayacak. Sosyal konut niteliğinde satışa sunulan projede 10 bin 20 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Pelitli TOKİ Konutları son durum Haberi

Pelitli TOKİ Konutları son durum


Pelitli Beldesi'nde yaptırılan ve Çamlıca Konutları olarak isimlendirilen 362 konutun, TOKİ'nin internet sayfasına 309 olarak düşmesi belde sakinlerinin tepkisine neden oldu. 


Konuya ilişkin tepkisini dile getiren belde sakinleri, Pelitli'ye yapılan TOKİ konutlarının çekilişinin 9 Kasım 2013 tarihinde yapıldığını hatırlatarak, "Pelitli'deki TOKİ konutları 362 daire olarak ihaleye girdi ve kura çekimi de o şekilde gerçekleşmişti. 


Ancak TOKİ'nin internet sayfasına girdiğimiz zaman 4 blok halindeki konut sayısının 309 olduğunu görünce çok şaşırdık. 


Bu konuda kimseden de bir bilgi alamıyoruz. Belediye Başkanımız şu anda Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı olduğu için ancak kendi işleriyle meşgul. Kendisine bir türlü ulaşamıyoruz. Belediye'yi aradığımızda ise bize, 'Bu 309 hak sahibi belediyenin internet sayfasında açıklanacak' diyorlar. Kaç gündür bakıyoruz, belediyenin internet sayfasında bu konuya dair en ufak bir bilgi...