10 / 05 / 2024

Pembe köşk onarımı

Pembe köşk onarımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gayrimenkul Eski Eserler ve Anıtlar Yüksek Kurulu'nun "taşınmaz kültür varlığı" olarak tescillediği Tarihi Pembe Köşk, restore ediliyor. Pembe Köşk'ün Tarihi Sırrıpaşa Konağı'na entegre edileceği belirtildi.

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aşkın Sandal tarafından kuruldu.

İzmit'teki Pembe Köşk binası 10 yıllığına Ensar Vakfı'na verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında, İzmit’te bulunan ve mülkü büyükşehir belediyesine ait olan Pembe Köşk binası 10 yıl süre ile Ensar Vakfı’na verildi. Karara CHP Grubu muhalefet şerhi koyarken AKP'li Başkan Tahir Büyükakın “Sahip çıkıyoruz” dedi. 

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Yıkılan Münif Paşa Konağı otopark oldu!

Cağaloğlu’ndaki “Pembe Köşk" olarak da bilinen, İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin Genel Merkez Binası olarak da bir dönem kullanılan tarihi Münif Paşa Konağı’nın alanı otopark alanı oldu.

Tunca Nehri'ndeki Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları mecliste!

Tunca Nehri üzerinde bulunan Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları ve ne zaman trafiğe açılacağı meclis gündeminde konu oldu...

İzmit'teki Pembe Köşk restore ediliyor! İhalesi 1 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İzmit'te 400 ada 8 parseldeki tescilli Pembe Köşk’ün restorasyonu, ikmal inşaatı yaptırılacak. İhale 1 Kasım'da...

Türk Kızılayı Etimesgut bina onarım ihalesi ertelendi!

Dünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Ankara Etimesgut bina onarım ihalesinin tarihi değişti..

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte yer alan Pembe Köşk'ü restore edecek. Köşkün restorasyonu için ilk adım atıldı.

Nom Yapı Restorasyon Onarım Güçlendirme Danışmanlık Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nom Yapı Restorasyon Onarım Güçlendirme Danışmanlık Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Burcu Kizir tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Ardahan Kura Nehri Köprüsü'nün onarımında sona gelindi!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy Kura Nehri üzerindeki 110 yıllık tarihi 3 ayaklı çelik köprünün onarımında sona gelindiğini açıkladı.

Şanlıurfa Birecik Köprüsü'nün onarımı 2 yıl sürecek!

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bulunan tarihi Birecik Köprüsü 2 yıl sürebilecek bakıma alındı. Birecik'te 1955 yılında yapılan Birecik Köpriisli'nde bakım ve onarım çalışmalarına başlandı.

Atatürk Köprüsü’nde bakım onarım çalışması başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Atatürk Köprüsü, bakım-onarım çalışması nedeniyle 04 Şubat 2016 Perşembe günü saat 00:00’dan 04:30’a kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak

İstanbul'da 4 kamu binasının onarımı ihaleye çıkıyor!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında 4 adet kamu binasının onarım inşaatını ihale edecek.

Pembe köşk onarımı Haberi

Pembe köşk onarımı

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Kocaeli'nin tarihinin önemli bir parçası olan Pembe Köşk'ün Tarihi Sırrıpaşa Konağı'na entegre edileceği belirtildi. Gayrimenkul Eski Eserler ve Anıtlar Yüksek Kurulu'nun "taşınmaz kültür varlığı" olarak tescillediği Pembe Köşk'ün, Kocaeli Valiliği nezdinde kurulan paylaşım komisyonunca Büyükşehir Belediyesine devredildiği anımsatıldı. Pembe Köşk'ün restorasyon çalışmaları kapsamına alındığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Sırrı Pasa Konağı ile Pembe Köşk arasında geçişin sağlanması amacıyla taş duvar ve merpen yapılması için proje hazırlandı ve inşa sürecine başlandı. Restorasyon çalışmalarının devam ettiği Pembe Köşk, tamamlandığında tarih koridorunun bir parçası olarak Kocaeli'nin yöresel lezzetlerinin sunulacağı, tarih koridorunu gezmeye gelenleri ve Kocaeli halkını ağırlayacak bir restoran olarak hizmet...