17 / 06 / 2024

Pembegül Selman mimarlık

Pembegül Selman mimarlık

Mimar Pembegül Selman kimdir? Mimar Pembegül Selman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Pembegül Selman bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Pembegül Selman...

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Türkay Yılmaz tarafından kuruldu.

Yüzyıl Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzyıl Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Yıldız tarafından kuruldu.

Modül İstanbul Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Modül İstanbul Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar'da Cevher Şamil Ekmen tarafından kuruldu.

Sevgül Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgül Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Firdes Sutay ve Hayati Sutay ortaklığında kuruldu.

Sefagül Design Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefagül Design Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Sefa Gül tarafından kuruldu.

Erhan Ilıcalı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Ilıcalı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ilıcalı tarafından kuruldu. 

Ağaçlı Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaçlı Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Çatalca'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Çelik tarafından kuruldu. 

İtalya'dan Arkiteam Mimarlık'ın 4 projesine 4 ödül!

Markalı konut sektöründe hayata geçirdiği projeleriyle uluslararası alanda başarılara imza atan Arkiteam Mimarlık, tasarım dünyasının en prestijli organizasyonlarından A Design Awards’tan bu yıl da 4 ödül almaya hak kazandı.

Hma Internatıonal Mimarlık İnşaat Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hma Internatıonal Mimarlık İnşaat Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanı Mohammed Aseri ve Ahmed Yasin ortaklığında kuruldu. 

Ypm Yapı Proje Mimarlık Projecilik Danışmanlık Yazılım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ypm Yapı Proje Mimarlık Projecilik Danışmanlık Yazılım Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hema Grup Çelik Konstrüksiyon İnşaat Mimarlık Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Heşe tarafından kuruldu. 

Alkılıç İrme İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkılıç İrme İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İrem Alkılıç tarafından kuruldu. 

Muka Dekorasyon İnşaat Mimarlık Ve Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Muka Dekorasyon İnşaat Mimarlık Ve Yazılım Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kağan Ceylan ve Hüseyin Bayrak ortaklığında kuruldu. 

Pembegül Selman mimarlık Haberi

Pembegül Selman mimarlık

Pembegül Selman kimdir?

Pembegül Selman özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "1976 yılı Kayseri doğumlu, evli ve 2 çocuk annesiyim. 


Mezuniyetten sonra ücretli olarak mimarlık ofisinde çalışma hayatına başladım. 2002 yılında itibaren de proje üretmeye Gizem Mimarlık ünvanlı proje firması ile Kayseri'de devam etmekteyim. 


2006-2012 TMMOB Mimarlar Odası Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Şube Sekreter Üyeliği yapmış olup halen TMMOB Mimarlar Odası MUDK Üyesi ve denetlme kurulu üyeliği yapmaktayım. 


2010-2015 Kayseri Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi ve son döneminde Kadın Meclisi Başkanlığı görevi yaptım. 2011 yılından itibaren Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünde ve 2013 yılından itibarende Melikşah Üniversitesi Mimarlık Bölümünde Misafir Öğretim Görevlisi olarak derse girmekteyim."


Gizem Mimarlık

Gizem Mimarlık Proje Ofisi 2002 yılında ltd. şirket olarak kurulmuş olup 2009 yılından itibaren de...