03 / 05 / 2024

pendik 2 mahalleye imar planı müjdesi

pendik 2 mahalleye imar planı müjdesi

Orta ve Dumlupınar Mahalleleri kentsel dönüşüm imar planlarına yapılan itirazlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

İBB, Pendik ve Eyüpsultan'daki konut imarlı 2 arsayı satıyor! İhalesi 27 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik ve Eyüpsultan'da yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki megakentte satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Pendik'te yüzde 40'ı peşin kalanı 2 taksitle arsa satılıyor! Megakentlilere son dakika yatırım fırsatı! 

İstanbul Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendil ilçesi, Kurtköy Mahallesinde yer alan arsayı 40'ını peşin kalanını 2 taksitle arsa satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Pendik'te konut imarlı arsa 2 taksitle satılıyor! İstanbul'dan arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İstanbul Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi Yayalar Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 40'ı peşin kalanı 2 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Pendik Yayalar'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Pendik'te 2 taksitle 2 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Doğu (Kavakpınar) ve Dolayoba mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Pendik'te 2 taksitle arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

Pendik Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Şeyhli Mahallesinde yer alan arsayı yüzde 40 peşin ve 2 taksit fırsatıyla satıyor. Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu 2 Ekim'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosunu 2 Ekim Pazar günü İstanbulluların hizmetine sunacaklarını kaydetti.

Pendik Harmandere Konutları 2. Etap'ta teslimler yapıldı!

Pendik Harmandere Konutları'nın 2. etabında anahtar teslimleri gerçekleştirildi. Gecekondu sahiplerine evleri tören ile teslim edildi. 3 bloktan oluşan 2.Etap'ta 85 metrekarelik 178 ev bulunuyor.

Pendik Harmandere Konutları'nın 2. etabı teslim edildi!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te gecekondu dönüşümünde hayata geçirilen Harmandere Konutları'nın 2. etabı teslim edildi.

Pendik'te 2.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Yayalar'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 858 bin 560 TL bedelle satışa çıkardı.

Pendik'te inşaat malzemesi çaldığı iddia edilen 2 şüpheli yakalandı!

İstanbul Pendik'te yaklaşık 34 bin TL değerinde inşaat malzemesi iddia edilen 2 şüpheli yakalandı...

Pendik Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık 2 ev!

Pendik Belediyesi, Esenler Mahallesi'nde bulunan 2 adet konutu satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 6 milyon 809 bin 300 TL olarak belirlendi.

Pendik Belediyesi'nden satılık 2 arazi: 8.5 milyon TL'ye!

Pendik Belediyesi, tarıma elverişli iki arazisini ihaleyle satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 2 milyon 279 bin 200 TL ve 6 milyon 266 bin TL olarak belirlendi.

pendik 2 mahalleye imar planı müjdesi Haberi

pendik 2 mahalleye imar planı müjdesi

Orta ve Dumlupınar Mahalleleri kentsel dönüşüm imar planlarına yapılan itirazlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. Böylece bölgede başlayacak parselasyon çalışmaları için planlar büyük ölçüde kesinlik kazanmış oldu. İtirazların onaylandığı planlar, önümüzdeki günlerde Î1 Müdürlüğü'nde askıya çıkacak. İlçeyi depreme dayanıklı hale getirmenin yanı sıra, daha yaşanabilir ve sağlıklı bir kent oluşturmak amacıyla Pendik Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar, neticelerini vermeye devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 12.03.2015 tarihinde onaylanan Orta ve Dumlupınar Mahalleleri Nazım İmar Planı ile Uygulama İmar Planı, itirazların yapılabilmesi amacıyla bir ay süreyle 11 Müdürlüğünde askıda kalmıştı. Söz konusu imar planlarına kurumlar ve vatandaşlar tarafından yapılan itirazlar da 28.07.2015 tarihinde onaylanarak planlar kesinleşmiş oldu. Böylece bölgeyle ilgili parselasyon (mülkiyet düzenlemesi) aşamasına gelindi. Bahse konu itirazlar önümüzdeki...