01 / 05 / 2024

Pendik Belediyesi eğitim yardımları

Pendik Belediyesi eğitim yardımları

Pendik Belediyesi bu yıl da üniversiteyi kazanan 1000 öğrencinin valiz ihtiyacını karşılayarak eğitimlerine destekte bulundu. Öğrenciler içi hediyelerle dolu valizlerini Yunus Emre Kültür Merkezi’nin bahçesinde Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in elinden

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 83 bin 162 öğrenciye eğitim desteği verecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, ilköğretim ve lise seviyesinde eğitim gören öğrencilere kişi başı 750 Türk Lirası olacak şekilde toplam 62 milyon 371 bin 500 Türk Lirası destek vereceği açıklandı.İşte haberin ayrıntıları...

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

O belediye eğitim şartı olmadan güvenlik görevlisi alacak! Süresi dolmadan başvurun!

Malatya Kale Belediyesi tarafından eğitim şartı olmaksızın işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Alınacak personeller için gerekli olan koşullar ise belli oldu. Biz de detayları ve başvuru koşullarını sizin için derledik...

Meram Belediyesi'nden 34 milyon TL'ye satılık özel eğitim kurumu!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan özel eğitim kurumunu 34 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Durdabak Gayrimenkul Eğitim Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Durdabak Gayrimenkul Eğitim Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Durdabak tarafından kuruldu.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

Sağlık Bakanlığı Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin yerini kiraya verecek.

Konya'da belediyenin eğitim için verdiği dükkanlar emlakçı ve çaycılara kiralandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ibadet ve eğitim amaçlı verdiği dükkanları cami derneğinin ticareti amaçlı kullanıma açtığı ve çaycıya, emlakçıya kiraladığı belirlendi. Sayıştay, derneğin dükkanları amacı dışında kullandığını belirtti.

Esenler’de eğitim arazisi 'emniyet hizmet alanı' oldu!

Esenler Belediyesi Meclisi, Menderes Mahallesi’ndeki ilköğretim eğitim alanını, il milli eğitim müdürlüğünün itirazına karşın “emniyet hizmet alanına” çevirdi. Müdürlük eşdeğer arazi talep etti. CHP’li üye Şahin, “Eşdeğer arazi nerede” dedi. AKP’li üye Ciner, “Anadolu yakasında” diye konuştu.

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan kantin yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor.

Karşıyaka Belediyesi'nden apartman ve site yöneticilerine eğitim!

Karşıyaka Belediyesi’nce, deprem sonrasında ortaya çıkan bilgi kirliliği ile birlikte vatandaşların doğru adımı atması, doğru kurumlardan hizmet alabilmesi için apartman ve site yöneticilerine eğitim verilecek.

Pamukkale'de eğitim alanının planı ticaret alanı oldu!

Denizli Pamukkale'de eğitim alanı olarak ayrılan bölge, ticaret alanı olarak kullanıma açılıyor. Karşıyaka Mahallesi’nde 2011'de Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararıyla imar planı değiştirilerek ‘eğitim alanı’na çevrilen bölgeye 9 yıldır kamulaştırma yapılmadı.

Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi yenilendi!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onararak, binada baştan sona yapılması gereken tadilat işlemlerini tamamladı. 

Pendik Belediyesi eğitim yardımları Haberi

Pendik Belediyesi eğitim yardımları

Eğitime katkılarını sürdüren Pendik Belediyesi, üniversitelerin lisans ve ön lisans programını bu yıl ilk kez kazanan ve Pendik sınırları içerisinde ikamet eden 1.000 üniversite öğrencisine içlerinde USB’den kupa bardağa, şemsiyeden saç kurutma makinesine kadar bir çok hediyenin yer aldığı  valiz hediye etti. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından  Yunus Emre Kültür Merkezi’nin bahçesindeki  Açık Hava Nikah Alanında düzenlenen kahvaltılı dağıtım töreninde öğrencilere hitap eden Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, “Daha çok gençsiniz, yolun başındasınız. Ama hayatınız için vereceğiniz kritik kararları bu yaşlarda alıyorsunuz. Hayata ben merkezci  bakmayın. Tercihlerinizi yaparken, büyüklerinize kulak verin” dedi.  


Bir yanlış bütün doğruları götürebilir


Öğrencilere hayata dair çeşitli önerilerde bulunan Başkan Şahin, “Hayatta 4 yanlış 1 doğruyu götürmüyor. Bir yanlış bütün doğruları götürebiliyor. Ben mimar...