08 / 05 / 2024

Pendik Belediyesinin 2017 bütçesi ne kadar

Pendik Belediyesinin 2017 bütçesi ne kadar

Pendik Belediyesi 2017 yılı tahmini bütçesini 450 milyon TL olarak açıkladı. Yüzde 33 yatırım oranının hedeflendiği bütçe, Belediye Meclisi’nde görüşülerek kabul edildi.

Yalova Belediyesinin 2017-2018 yıllarındaki arsa satışlarından zarara uğratıldığı iddiası!

Yalova Belediyesinin 2017-2018 yıllarında icra yoluyla 8 gayrimenkulün satışından 3 milyon lirayı aşkın zarara uğratıldığı öne sürüldü.

Pendik İbrahim Azmi Beğen Cami açıldı!

Hayırsever bir iş insanı tarafından, Pendik Belediyesinin katkılarıyla inşa edilen Esenyalı İbrahim Azmi Beğen Cami'nin açılışı gerçekleşti

İdlib'e 248 konutluk Pendik Mahallesi kurulacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesinin öncülüğünde başlatılan İdlib Yardım Kampanyasında yaklaşık 150 bin Pendikli öğrenci, okul harçlıklarından topladıkları 525 bin TL ile İdlib'e Pendik Mahallesi kuracak. 

Pendik Belediyesi'nden sosyal tesis oylaması!

Pendik Belediyesinin Bosnalı Şehit Çocuklar Parkı’nda inşa ettiği tesisin hangi amaçla hizmete sunulacağı yapılacak oylama sonucunda belli olacak.

Pendik Bisiklet Yolları Projesi’ne Bakanlık’tan dev hibe!

Pendik Belediyesinin bisikletli ulaşımı teşvik etmek için başlattığı “Bisiklet Yolları Projesi”, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 5,6 Milyon Türk Lirası hibe almaya hak kazandı.

Pendik Belediyesi'nin 2019 bütçesi 610 milyon TL!

Pendik Belediyesinin 2019 yılına ait tahmini bütçesi 610 milyon TL olarak belirlendi.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesinin 5. spor kompleksi olan Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli törenle atıldı.

Pendik Belediyesi'nde imar barışı yoğunluğu!

Pendik Belediyesinin ana binasında kurulan İmar Barışı Masası'ndaki yoğunluğu azaltmak amacıyla Pendik'e ikinci barış masası noktası daha kuruldu.

Pendik Esenyalı 10. Bölge'ye tapu müjdesi!

Pendik Belediyesinin başlattığı imar uygulama çalışmaları,  430 malikin bulunduğu Esenyalı 10. Bölge’yi de tapuya kavuşturdu.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2017’de yaptığı ve 2018 yılında sürdürdüğü projeler için yeni bir toplantı gerçekleştirildi.

Pendik Velibaba'ya tapu müjdesi!

Pendik Belediyesinin imar uygulama çalışmaları, bir mahallenin daha yüzü gülüyor. Velibaba  Mahallesi’nde 2 bin 150 hak sahibini tapu sahibi yapacak imar uygulama çalışması, İBB onayından geçti.

Yeşilce Aydos Evleri fiyatları 2017!

Yeşilce Aydos Evleri fiyatları 2017 kapsamında fiyatlar 284 bin 280 TL'den başlıyor. Kiptaş tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükseliyor...

Pendik Yeşilce Aydos Aralık 2017 fiyat listesi!

Pendik Yeşilce Aydos Aralık 2017 fiyat listesi 284 bin 280 TL'den başlıyor. Yeşilce Aydos projesinde 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor...

Pendik Belediyesinin 2017 bütçesi ne kadar Haberi

Pendik Belediyesinin 2017 bütçesi ne kadar


Pendik Belediye Meclisi, 2017 yılı performans programını ve bütçesini görüşerek karara bağladı. Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in başkanlık ettiği Genel Kurul’da  450 milyon TL olarak açıklanan 2017 bütçesi  oy çokluğuyla kabul edildi.  Başkan Şahin,  2017 bütçesinin hayırlı olmasını  dileyerek, “Pendik halkına ve belediyemize başarılı hizmetler yapmasında vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.


“Yatırımcı ve tasarrufçu belediyeyiz”


Bütçe görüşmelerinde Meclis üyelerine bilgi veren ve soruları yanıtlayan Başkan Şahin, Pendik Belediyesinin bütçesinin her yıl  artış gösterdiğini belirterek, “110 milyondan aldığımız bütçeyi bugün 450 milyona getirdik. İstanbul’da gerçekleşme, büyüklük ve rasyonalite anlamında en iyi bütçelerden biri olduğumuzu söyleyebilirim.“ dedi.  


2017 bütçesinde yüzde 33 yatırım oranının hedeflendiğini vurgulayan Başkan Şahin, “Daha önce taahhüt etmediğimiz pek çok yeniliği de gerçekleştireceğiz. Bütçe planımızı hazırladık. Sadece yatırım değil her...