05 / 05 / 2024

Pendik bölge hastanesi nereye yapılacak

Pendik bölge hastanesi nereye yapılacak

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Pendik'e de büyük bir bölge hastanesinin yapılacağını müjdeledi...

Türkistan Bölge Hastanesi inşaatı 2022'de bitecek!

Türk firması YDA Group tarafından Kazakistan'da inşa edilen Türkistan Bölge Hastanesi'nin yapımı 2022'de tamamlanacak. 

Şırnak'ta bölge hastanesi inşaatı mecliste!

HDP Şırnak Milletvekili Hasan Özgüneş, Şırnak'ta inşa edilecek bölge hastanesinin bir an önce yapılmasını talep etti.

Samsun Bafra Bölge Hastanesi inşaatı çürümeye terk edildi!

Samsun’un Bafra ilçesinde 1997'de yöre halkının bağışlarıyla kaba inşaatı yapılan Bafra Bölge Hastanesi çürümeye terk edildi.

Pendik'e bölge hastanesi inşa edilecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Pendik'e de büyük bir bölge hastanesinin yapılacağını müjdeledi...

Pendik Esenyalı 10. Bölge'ye tapu müjdesi!

Pendik Belediyesinin başlattığı imar uygulama çalışmaları,  430 malikin bulunduğu Esenyalı 10. Bölge’yi de tapuya kavuşturdu.

Kayseri Bölge Hastanesi karşısındaki iş yerleri satışa çıkıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 1.607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan 58 iş yerinden geçen hafta satışı yapılmayan 23 iş yeri için bir ihale yaptı.

Kayseri Bölge Hastanesi çevresindeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Kayseri 12. Bölge Eczacı Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Başkan Mustafa Çelik, ziyarette Yeni Bölge Hastanesi çevresinde oluşacak ticaret ve yaşam alanı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Pendik Fevzi Çakmak 4. Bölge'ye 1.000 yeni imar tapusu!

Fevzi Çakmak 4.Bölge 2. Etap İmar Uygulaması,  Pendik Tapu Müdürlüğü tarafından tescil edildi. Metroya yakınlığıyla cazibe merkezi olan bölgede kentsel dönüşümün önü açılıyor.

Pendik Esenyalı 7. Bölge'de tapular dağıtılıyor!

Pendik Esenyalı 7. Bölge İmar Uygulaması, Pendik Tapu Müdürlüğünce tescil edildi. 175 adet imar tapusu, hak sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

Pendik Yayalar 5. Bölge'ye imar onayı!

Pendik Yayalar 5. Bölge İmar Uygulaması, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanarak 1 ay süreyle resmi askıya çıkarıldı. 50 hektar büyüklükteki alana ait uygulama haritaları, 14 Ağustos tarihine kadar askıda kalacak.

İnegöl Diş Hastanesi bölge hastanesi oluyor!

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, geçen yıl Haziran ayında hizmete giren Diş Hastanesi, Yenişehir'de önümüzdeki günlerde açılacak 10 ünitlik Semt Polikliniği ile Bölge Hastanesi'ne dönüştürülecek.

Hatay Bölge Kampüs Hastanesi Eylül'de hizmete girecek!

Hatay Vali Ercan Topaca, yapımı tamamlanan ve Eylül ayında hizmete girmesi hedeflenen Bölge Kampüs Hastanesi'ne ulaşım sorununun çözümü için Vali Yardımcısı ile diğer yetkililere talimatlar verdi.

Kurtköy 2.Bölge imar uygulaması tapuda tescil edildi!

Pendik Belediyesi twitter ve web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada Kurtköy 2.Bölge imar uygulaması tapuda tescil edildiğini belirtti...

Pendik bölge hastanesi nereye yapılacak Haberi

Pendik bölge hastanesi nereye yapılacak

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Çamçeşme Mahallesi'nde düzenlenen Pendik mitinginde yaptığı konuşmada, CHP'nin Adalar Belediye Başkan adayı Erdem Gül'ün, İstiklal Marşı'nı okumadığını belirtti.

İlçeye 3 bin 547 derslikli 297 okul yapıldı

Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "17 yılda neler yaptınız" dediğini belirterek, ilçeye ve İstanbul'a yapılan yatırımların videosunu gösterdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erdoğan, eğitimde ilçeye 3 bin 547 derslikli 297 okul yapıldığı bilgisini veren Erdoğan, Sancaktepe'ye 3 bin 500 yataklı büyük şehir hastanesi yapmak için ihale hazırlıklarının başladığını ifade etti. 

Pendik'e de büyük bir bölge hastanesinin yapılacağını belirten Erdoğan, Sancaktepe'nin yarım saat uzakta olduğunu, bu sürenin ambulansla daha da kısalacağını ifade etti. 

Erdoğan, "Biz size efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik." diyerek, 535 yataklı Marmara Üniversitesi Pendik...