29 / 04 / 2024

pendik diş sağlığı merkezi açıldı mı

pendik diş sağlığı merkezi açıldı mı

Sağlık Bakanlığı'nın Pendik'ta hayata geçirdiği 10 katlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılıyor.

Component Group Sağlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Component Group Sağlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Emre Eroğlu tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı 2023 yılı 2'nci dönem atama kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi!

Sağlık Bakanlığı, uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadroları için ilk kez ya da yeniden atama duyurusunu resmen yayımladı. İşte ayrıntılar..

Pendik 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Çınardere, Yayalar, Velibaba, Ertuğrul Gazi, Ankara Caddesi, Yenişehir, Çamlık, Güzelyalı, Şeyhli, D-100 Karayolu, Kurtköy 3961 ada, 41 parsel ve Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı as

Sağlık sigortası, doğum ve diş tedavisini ödüyor mu?

Kamu hastanelerinde muayene günü bulmaktaki güçlükler ve hastaya ayrılabilen muayene süresinin kısa olması, özel hastanelerin ücretlerinin de zaman zaman bütçeyi zorlaması nedeniyle tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırma yoluna gidiliyor. Peki tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsıyor? Doğum, diş

Amino Acid Science Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Amino Acid Science Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Pendik'te Aydın Duygu tarafından kuruldu.

3e1n Sağlık Turizmi Limited Şirketi Kuruldu!

3e1n Sağlık Turizmi Limited Şirketi Pendik’te Eda Kurt ve Nurettin Kurt ortaklığında kuruldu!

Munzur Elektronik Sağlık İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Munzur Elektronik Sağlık İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ersoy Kanberoğlu tarafından kuruldu.

Kavera İnşaat Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavera İnşaat Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ali Davutoğlu ve Hüseyin Efe Davutoğlu ortaklığında kuruldu.

Sağlık Bakanlığı atama kurası 2022 ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Sağlık Bakanlığı tarafından 20 bin sağlık personeli alımı ile ilgili süreç 8 Mart’ta başladı. Uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atamalar için takvim belli oldu. İşte tüm detaylar...

Mediterranean İnşaat Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mediterranean İnşaat Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli  ile Canberk Şehitoğlu tarafından kuruldu.

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

Sivas'ta 4 sağlık merkezi açıldı! 

Sivas'ta inşa edilen 3 yeni aile sağlık merkezi ve ağız diş sağlının açılışı gerçekleştirildi.

Pendik Sağlık Teknokenti 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi Sağlık Teknokenti'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

pendik diş sağlığı merkezi açıldı mı Haberi

pendik diş sağlığı merkezi açıldı mı


Pendik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete açılıyor. Çamçeşme Mahallesi’nde hizmete girecek merkez içinde 76 poliklinik, 5 ameliyathane, 5 özel çocuk polikliniği ve 5 yataklı servis yer alacak.


Çamçeşme Mahallesi Elçi Sokak’ta hizmet verecek olan Pendik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ilçedeki önemli bir ihtiyaca cevap verecek. İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneler Birliğine bağlı olarak hizmet verecek hastaneye MHRS üzerinden randevuyla hasta kabul edilecek. İçinde  hastaların her ihtiyacı düşünülerek donanımlar oluşturulan hastaneyi ziyaret eden Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin,  merkezle ilgili bilgiler aldı.


İçinde 5 özel çocuk polikliniği de olacak


Toplam 6 bin 455 m2 kapalı alana sahip olan Pendik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi içinde toplam ünite sayısı 88, poliklinik sayısı ise 76. Sağlık tesisinde 1 mahkum polikliniği, 5 özel...