18 / 05 / 2024

Pendik Gazipaşa Meydanı

Pendik Gazipaşa Meydanı

İstanbul Anadolu Yakası’nın en büyük geleneksel çarşısı “Pendik Çatısız Çarşı”, 21-31 Aralık tarihleri arasında Dumankaya İnşaat’ın ana sponsorluğunda düzenlenen indirim günleri ile alışveriş çılgınlığı başladı.

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

Yamaha MT-09 SP ile karanlığa meydan okuyun! Yamaha MT-09 SP 25 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Japonya'nın Karanlık Ruhu asla uyumaz" felsefesi tüm Yamaha MT modellerinin arkasındaki ilham kaynağı olan Yamaha MT-09 SP ile karanlığa meydan okuyun! İşte Yamaha MT-09 SP 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Ölmez tarafından açıldı.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik Şubesi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Dyd İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Dyd İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yüce tarafından açıldı.

Antalya Gazipaşa'da emlak vergisini ödemeyen 5 bin kişi icralık oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emlak vergisinin ödemesini gerçekleştiremeyen 5 bin kişinin aracına el konuldu. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Pendik Gazipaşa Meydanı Haberi

Pendik Gazipaşa Meydanı

Pendik indirim günleri bugün Pendik Gazipaşa Meydanı’nda yapılan açılış töreniyle başladı. Törende konuşan Pendik Çatısız Çarşı Derneği Basın Sözcüsü Deniz Aktürk, Pendik indirim günlerine destek veren Pendik İş adamlarına ve Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’e teşekkür etti. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin de ilki gerçekleşen Pendik indirim günlerine tüm esnafın ve halkın destek vermesini istereyerk, bereketli bol kazançlı bir etkinlik diledi. Törende ayrıca Pendik Çatısız Çarşı Derneği tarafından etkinliğin ana sponsoru olan Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya ile Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’e birer plaket verildi.


Pendik İndirim Günleri kapsamında Pendik Çatısız Çarşı esnafı indirim günleri süresince hem halkın kaliteyi ucuza bulması, hem de profesyonel pazarlama stratejilerine sahip AVM’ler karşısında orta ve küçük ölçekli...