05 / 05 / 2024

Pendik Göçbeyli Mahallesi kaçak yapı yıkımı

Pendik Göçbeyli Mahallesi kaçak yapı yıkımı

Pendik Göçbeyli Mahallesi'nde restoran olarak hizmet veren bina ve evin yıkımı sırasında vatandaşlar ile polis ve zabıta ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Pendik Güzelyalı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Güzelyalı Mahallesi, 11021 ada, 16 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik Güzelyalı Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi Güzelyalı Mahallesi Park Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Göçbeyli Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeyli Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 112 bin 800 TL sermaye bedeli ile Oldu İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Göçbeyli Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeyli Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 14 bin 100 TL sermaye bedeli ile Oldu İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Pendik Güzelyalı imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik İlçesi, Güzelyalı Mahallesi, 2434 parsel ve çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Pendik Güzelyalı imar planı askıda!

Pendik Güzelyalı Mahallesi, 2037, 2038, 4125, 4127 parsellerin bir kısmı ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin imar planı askıya çıkarıldı..

Tam Pendik güncel fiyat listesi!

Tam Pendik güncel fiyat listesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Setup İnşaat tarafından yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Pendik Çınardere Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Pendik Göçbeyli Mahallesi imar planı askıda!

Pendik İlçesi'ne bağlı Göçbeyli Mahallesi'ndeki bazı parsellerde Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıda..

Pendik Göçbeyli nazım imar planı değişikliği askıda!

Pendik İlçesi, Göçbeyli Mahallesi, Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli planı askıya çıkarıldı.

Pendik Göçbeyli Köyü imar planı askıya çıktı!

İstanbul Pendik İlçesi, Göçbeyli Köyü Nazım İmar Planına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı...

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1 ve 2. Etap başvuru tarihleri!

180 konutluk TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1 ve 2. Etap projesindeki daireler açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1 ve 2. Etap başvuru tarihleri..

TOKİ Gülseren Mahallesi 1 ve 2. Etap Alt Gelir Grubu başvuruları!

180 konutluk TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2.Etap Alt Gelir Grubu projesinde açık satış süreci devam ediyor. İşte, TOKİ Gülseren Mahallesi 1 ve 2. Etap Alt Gelir Grubu başvuruları...

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi AGG Konutları son başvuru!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi AGG Konutları'nda yer alan 180 konut açık satışta. Peki, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvurusu ne zaman?

Pendik Göçbeyli Mahallesi kaçak yapı yıkımı Haberi

Pendik Göçbeyli Mahallesi kaçak yapı yıkımı

Pendik'te bir iş yeri ve evin yıkımı sırasında vatandaşlar ile polis ve zabıta ekipleri arasında gerginlik yaşandı. Alınan bilgiye göre Göçbeyli Mahallesi'nde restoran olarak hizmet veren binaya ilişkin, kaçak sundurma yapıldığı gerekçesiyle yıkım kararı verildi. Binaya iş makineleri ile gelen Pendik Belediyesine bağlı zabıta ve yıkım ekipleri, kararı uygulamak istedi. 


Restoranın yıkımına engel olmak isteyen vatandaşlarla yıkım ekipleri arasında gerginlik yaşanması üzerine jandarmaya takviye olarak polis ekipleri de binanın bulunduğu adrese sevk edildi. Tartışmaların büyümesi üzerine vatandaşlar binayı ateşe vererek yakmak istedi. Binada çıkan küçük çaplı yangın TOMA ile söndürüldü. Müdahalenin ardından restoran olarak işletilen iş yeri ve bir ev, yıkıldı. 


Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, yıkıma ilişkin şunları kaydetti: "Depreme dayanıklı bir kent ile kaçak yapılaşma bir arada düşünülemez. O...