28 / 04 / 2024

Pendik Karanfil Sokak

Pendik Karanfil Sokak

Yapımına başlanırken 3 ayda bitirileceği belirtilen Karanfil Sokak düzenleme çalışmaları Fen İşleri Ekipleri’nin üstün performansıyla 2 ay gibi kısa sürede tamamlandı. Alt yapısı tamamen yenilenen Karanfil Sokak'ın üst yapısı baştan aşağı değişti.

Pendik Batı Mahallesi Karanfil Sokak'ta prestij çalışmaları!

Pendik Belediyesi'nin Batı Mahallesi Karanfil Sokak’ta başlatılan prestij çalışmaları çerçevesinde sokağın üst yapı düzenlemeleriyle birlikte altyapısı da tamamen elden geçirilecek. Yenileme çalışmasınının 3 ay içerisinde bitirilmesi öngörülüyor.

Pendik'te depremden hasar gören bina tahliye edildi!

Dün İstanbul'da saat 15:07 sıralarında, merkez üssü Kartal olarak belirlenen 3.9 şiddetinde bir sarsıntı yaşandı. Sarsıntı sonrasında Pendik'teki Kaynarca Mahallesi'nde Çamdalı Sokak üzerinde yer alan 4 katlı apartmanın hasar gördüğü bildirildi.

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Şişli'de çatısında çökme meydana gelen bina mühürlendi!

Şişli Gülbağ Karanfil Sokak'ta çatısı çöken 6 katlı bina mühürlendi. Mühürlenen binada oturan vatandaşlar tahliye ediliyor.

Pendik Millet Bahçesi ay sonunda tamamlanıyor!

Amfi tiyatrodan gölete çok sayıda donatıyla göz dolduran Pendik  Millet Bahçesi bu ay sonunda tamamlanıyor. Pendik Belediyesi de dev millet bahçesine kolay ulaşım sağlanması için 3 yeni sokak yapıyor.

Pendik Kuzey Sokak Parkı hizmete açıldı!

Fevzi Çakmak Mahallesi, içinde halı sahası da bulunan yeni bir park kazandı. Pendik Belediyesi, toplam 1.000 metrekare büyüklüğündeki Kuzey Sokak Parkı’nı tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

İnegöl Yenice'nin kentsel dönüşüm projesi iptal edildi!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Yenice Mahallesi Refah ve Karanfil Sokak’ta yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi, arsa sahiplerinin talep ettikleri yüksek fiyatlar nedeniyle iptal edildi.

Kent Pendik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kent Pendik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Nur Çetin Taşkent Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 12 milyon TL sermaye ile 2 Aralık'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Yeşilvadı Sokak'ta kuruldu.

Tayel Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayel Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Öney tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Pendik, Batı Mahallesi, 23 Nisan Caddesi, Karanfil Sokak'ta kuruldu.

RBY Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RBY Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Yakut ve Abdurrezzak Ayhan ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Beşiktaş, Konaklar Mahallesi, Beyaz Karanfil Sokak'ta kuruldu.

Tepeören Sokak Hayvanları Barınağı imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Tuzla-Pendik İlçe sınırı Tepeören Mevkiinde yapılması planlanan Sokak Hayvanları Barınağına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Göztepe İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göztepe İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şevki Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Karanfil Sokak'ta kuruldu.

İETT'den Pendik'e iki yeni durak!

İETT, İstanbul Pendik'te Yenişehir Mahallesi'nde Millet Caddesi ve Akkaya Sokak duraklarının hizmete açıldığını duyurdu. İETT, açıklamayı kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yaptı.

Pendik Karanfil Sokak Haberi

Pendik Karanfil Sokak

Geçtiğimiz Ekim ayında yapımına başlanan Karanfil Sokak düzenleme çalışmaları 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Görünen yüzü kadar görünmeyen yönleriyle de değişen sokağın yağmur suyu, doğalgaz, kanalizasyon, elektrik ve telefon hatları da tamamıyla elden geçirildi.  Esnafın oylaması ile modeli belirlenen sokak geniş kaldırım ve tek araç geçişli oldu. 


Daha önce yolu kaldırım taşı olan sokak asfaltlanarak artık sürücülere daha konforlu bir sürüş sağlıyor. Eski halinden eser kalmayan sokak yeni haliyle hem esnafın hem de vatandaşın yüzünü güldürüyor.


Pendik...