03 / 05 / 2024

pendik lens istanbul ev fiyatları

pendik lens istanbul ev fiyatları

Lensistanbul Evleri projesi İstanbul Pendik Kurtköy'de Lens Yapı tarafından hayata geçirildi. Kişiye özel ödeme fırsatları sunulan projede 1+1'lere aylık 2 bin TL'den başlayan taksitlerle sahip olmak mümkün...

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle konut imarlı arsa satıyor! Mega kentte KDV'den arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 3 taksit imkanı sunuluyor.

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle akaryakıt istasyonu satacak!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı.

İstanbul Pendik'te arsa satılıyor! 975 bin TL'ye...

İBB, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Yaylalar Mahallesi, 9325 ada 7 parselde yer alan ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. İşte fiyatı ve büyüklüğü...

İstanbul'un göbeğinde arsa satışı! Kartal, Pendik... Hemen bakın!

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığın tarafından Pendik ve Kartal ilçelerinde 2 adet arsa satışı yapılacak.

İstanbul Pendik'te 8 sene süren konut mağduriyeti!

İstanbul Pendik'te Göral Yapı tarafından hayata geçirilen konut projesinde 8 sene önce satışı yapılan daireler henüz teslim edilmedi. Projeden daire satın alan Suat Hakkı Kutay, daireleri alacağını günü bekliyor. 

İstanbul Pendik'te 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik Yayalar'da yer alan arsayı 3 milyon 604 bin 510 TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Katılım, İstanbul’daki 9. şubesini Pendik’te açtı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle sektörün en genç üyesi olarak faaliyetlerine devam eden Emlak Katılım, şube ağını genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. Emlak Katılım bu kapsamda İstanbul’da dokuzuncu ve Türkiye genelinde 23. şubesini Pendik’te hizmete açtı.

İstanbul Pendik'te 2.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Kurtdoğmuş'ta yer alan gayrimenkulü 2 milyon 279 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Pendik'te acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili Pendik ilçesi, Bahçelievler Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Pendik Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Lens Yaşam Merkezi Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lens Yaşam Merkezi Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can Aydınoğlu, Orhan Öğücü, Sedat Çağlayan, Mustafa Yaşar Aydın ve Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Kurtköy’deki Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bando ve mehteran takımının coşkulu gösterisi ile kutlandı. Alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens İstanbul’un birbirinden renkli kutlamalara ev sahipliği yaptı...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de açılıyor!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de kapılarını açıyor. İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi arasında bulunacak Lens İstanbul, alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti olacak.

pendik lens istanbul ev fiyatları Haberi

pendik lens istanbul ev fiyatları

Avantajlı fiyatlarla satışları hızla devam eden Lensistanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1 daire ve 2+1, 3+1, 4+1 loft konut alternatiflerine yer veriliyor. Proje Lens Yapı imzası taşıyor. 
 

Lensİstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Toplam 1.162 daire ve 82 adet mağazadan oluşan Lens İstanbul'da teslimelr 2018 yılında yapılacak. 
 

Lens İstanbul Evleri projesi TEM Otoyolu'nun ve metro istasyonunun yanı başında yer alıyor. Beş blok olarak planlanan projede daire büyüklükleri 45 - 150 metrekare arasında değişiyor.
 
Lens İstanbul'da yüzde 50 peşinde 72 aya kadar vade farksız ödeme imkanı sağlanıyor. Projede 1+1 dairelere aylık 2 bin TL taksitle sahip olunabiliyor. 
 
Kurtköy Lens İstanbul projesinde;
Cafe
Restoran
Spor alanları
Çocuk oyun alanları
Yüzme havuzu
Kapalı otopark gibi olanaklar sunuluyor. 
 
Pendik Lens İstanbul ev...