02 / 05 / 2024

Pendik merkez inşaatı

Pendik merkez inşaatı

Pendik Belediye Başkanı Basın Danışmanı Metin Tavukçu ve Basın ve yayından sorumlu Müdür Cem Koçdemir, açılışı yapılan ve inşaası devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Pendik'teki metro inşaatı şantiyesinde patlama!

Pendik'te metro inşaatı şantiyesinde patlama oldu. Kaynarca Mahallesi Tevfik İleri Caddesi'nde yer alan metro şantiyesinde patlama yaşanması üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi. 

Pendik'te inşaat malzemesi çaldığı iddia edilen 2 şüpheli yakalandı!

İstanbul Pendik'te yaklaşık 34 bin TL değerinde inşaat malzemesi iddia edilen 2 şüpheli yakalandı...

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

İstanbul Merkez İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Merkez İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Refik Kıroğlu tarafından kuruldu.

Merkez Bankası’nın İFM’deki yeni bina inşaatında son durum!

Merkez Bankası’nın İFM’deki yeni binasına rekor imar hakkı verilmişti. Şimdi AVM, otel gibi gayrimenkullerin satışından pay alarak inşaatı yapacak firmanın havlu attığı, TOKİ'nin projeden çekildiği ve Merkez'in şimdi binayı cebinden yaptıracağı ileri sürüldü...

Ekrem İmamoğlu'nun Pendik'te temelini attığı kreşin inşaatı sona erdi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 28 Eylül 2019’da temelini attığı ve inşaatı bitirilen Pendik'teki Dolayoba Kreşi’nde incelemelerde bulundu...

Merkez Bankası'nın Levent'teki arsasında camii inşaatı başladı! 

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Merkez Bankası‘na ait olduğu belirtilen alana cami yapılabilmesi için arazinin mülkiyeti Milli Emlak‘a verildi. Caminin inşaatını ise ASL İnşaat üstlendi...

Sabiha Gökçen-Pendik metrosu inşaatında işçilerin üzerine demir düştü!

Sabiha Gökçen-Pendik arasındaki metro hattının Pendik Yayalar Mahallesi'ndeki tünel inşaatında, işçilerin üzerine demir düştü.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı inşaatı yeniden başladı! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı durdurulan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı'nın inşaatına yeniden başlandığını açıkladı. İmamoğlu, "İhalenin güncellenmiş bedeli 2 milyar 340 milyona tekabül ediyor" dedi...

Masar İnşaat Pendik'te dönüşüme başladı!

Masar inşaat, gayrimenkul ve inşaat sektöründeki tecrübesiyle Pendik'in merkezinde, 360 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını ve 300 bin konut yapacağını duyurdu…

İnsay Yapı Pendik Esenyalı projesinin inşaatı başlıyor! 

İnsay Yapı, Pendik Esenyalı'daki konut projesinin inşaat çalışmalarına başlıyor. Toplam 217 konuttan meydana gelen projede yaşam 2020'de başlayacak..

Pendik'te katlı otopark inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, otopark ihtiyacını karşılamak amacıyla harekete geçti. Doğu Mahallesi’nde Mostar Viyadüğü yanında katlı otopark inşaatı başladı.

İFM Merkez Bankası ihalesine en yüksek teklif YDA inşaat'tan!

TOKİ tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde (İFM) Merkez Bankasının ihalesinin ilk oturumu gerçekleşti. İhaleye, 445 milyon 144 bin 524 TL ile en yüksek teklifi YDA inşaat verdi.

Pendik merkez inşaatı Haberi

Pendik merkez inşaatı

Pendik Belediye Başkanı Basın Danışmanı Metin Tavukçu ve Basın ve yayından sorumlu Müdür Cem Koçdemir, inşaası devam eden ve tamamlanan projeyle ilgili çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

1- Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi


Bölge Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre, Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Hayata geçirilen projenin yakın zamanda tamamlanması planlanıyor.

2- Amine Hatun Camii


Esenyalı’dan sonra Ahmet Yesevi Mahallesi’ne yapılan ve geçtiğimiz yıl açılışı dönemin  Başbakanı Binali Yıldırım tarafından gerçekleştirilen 5 bin kişi kapasiteli Amine Hatun Camii'de sona gelindi. Toplam 2 bin 770  metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede kapalı ibadethane, derslikler, kütüphane ve şadırvan bulunuyor.

3- Pendik Belediyesi Gençlik Kampı


Yapımına 2018 yaz aylarında başlanılan Pendik Belediyesi Gençlik Kampı büyük ölçüde tamamlandı. Ücretsiz...