03 / 05 / 2024

pendik metrosu 2014

pendik metrosu 2014

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pendik’e yapılan yatırım ve hizmetlerin açılış törenine katıldı. Topbaş, Pendik’in metro yatırımlarından en çok faydalanan ilçelerden biri olacağını belirtti...

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM bugün iniyor!

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM indirme işlemi bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM yarın iniyor!

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM indirme işlemi yarın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu Nisan 2023’te açılacak!

Toplam 4,1 kilometre uzunluğuna sahip Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu’nda çalışmalar hızla tamamlanıyor. 8 istasyonlu metro hattının Nisan 2023’te hizmete açılması planlanıyor. 

Sabiha Gökçen-Pendik metrosu inşaatında işçilerin üzerine demir düştü!

Sabiha Gökçen-Pendik arasındaki metro hattının Pendik Yayalar Mahallesi'ndeki tünel inşaatında, işçilerin üzerine demir düştü.

Kaynarca-Tuzla-Pendik Metrosu'nun yapımı başlıyor!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Kaynarca-Tuzla-Pendik metro hattında kredi sorununu çözdüklerini açıkladı. Ongun, "Kaynarca-Tuzla-Pendik metro hattının yapımına başlıyoruz. Bu hattımız 1 milyon yolcuya hizmet verecek" şeklinde konuştu.

Kaynarca Tuzla Pendik Metrosu'nda konutların geri dönüş süresi 25-28 yıl!

Endeksa, inşaatına kısa süre içerisinde başlanacağı açıklanan Kaynarca-Tuzla-Pendik Metro Hattı üzerinde yer alacak konutların fiyatları ile geri dönüş sürelerini inceledi.

Alarko, Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nu yeniden üstlendi!

Alarko, Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma İşleri'ni yeniden üstlendi...

Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu yarın açılıyor!

Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu, yarın ulaşıma açılıyor. Kadıköy-Kartal metro hattının devamı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hat, sabah saatlerinden itibaren vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

Pendik su kesintisi 11 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinin Velibaba mahallesinde şebeke hattı deplase çalışması nedeni ile 11 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Pendik su kesintisi 9 Aralık 2014 saati!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinin Güzelyalı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 9 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Pendik elektrik kesintisi 10 Aralık 2014 saati!

10 Aralık 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Pendik su kesintisi 8 Aralık 2014 saati!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinin Kaynarca mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 8 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Pendik su kesintisi 7 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinin Kaynarca mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 7 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

pendik metrosu 2014 Haberi

pendik metrosu 2014


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pendik’e yapılan yatırım ve hizmetlerin açılış törenine katıldı. Topbaş, Pendik’in metro yatırımlarından en çok faydalanan ilçelerden biri olacağını belirterek, “Pendik’te 15 metro istasyonu olacak. Pendik’in neresinde oturursanız oturun yarım saatlik yürüme mesafesiyle metroya erişebileceksiniz” dedi.


Başkan Topbaş, Pendik’e metro müjdeleri vererek, ilçenin metrolardan en çok istifade eden ilçelerden bir tanesi olacağını söyledi. “Pendik’e 15 tane metro istasyonu geliyor. Pendik’in neresinde oturursanız oturunuz yarım saatlik yürüme mesafesinde metroya erişebileceksiniz” diyen Topbaş, bu istasyonları da sıralayarak, “Yeşilbağlar, Pendik, Tavşantepe, Kaynarca, Çamçeşme, Kavakpınar, Orhangazi, Esenyalı, Fevzi Çakmak, Güllübağlar, Yaylalar, Şehri Sülüntepe, Kurtköy Sabiha Gökçen, Yeni Şehir, Çamlık. Bu mahalleler metrodan istifade ediyor olacak. Pendik’te 15 istasyon, bir tarih bu. Hayal dahi edilemezdi. İnşallah bir tanesi Kadiköy-Kartal hattımız...