04 / 05 / 2024

pendik mutlutown fiyatlar

pendik mutlutown fiyatlar

Mutlutürk İnşaat tarafından yapılan Mutlu Town Evleri projesinde satılık 10 adet daire bulunuyor. Projede son 3+1 daire 300 bin liraya satılıyor

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

Tam Pendik fiyatları 2018! 

Tam Pendik fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 3 bloktan meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.

Pendik DKD Metro fiyatları!

Pendik DKD Metro fiyatları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Toplamda 81 daireden oluşan projede DKD Grup imzasını taşıyor. 

Ondörtüç Pendik'te kampanyalı fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor!

242 konut ve 21 ticari birimden meydana gelen Ondörtüç Pendik'te kampanyalı fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler başlıyor..

Ondörtüç Pendik'te fiyatlar 251 bin TL'den başlıyor!

İnsay Yapı imzası ile Pendik'te hayata geçirilen Ondörtüç Pendik projesinde fiyatlar 251 bin TL'den başlıyor..

Ondörtüç Pendik fiyatları 2018!

Ondörtüç Pendik fiyatları 2018 haberimizde yer alıyor. İstanbul Pendik'te hayata geçirilen proje 242 konut ve 21 ticari birimden meydana geliyor.

The Holl Pendik daire fiyatları!

The Holl Pendik daire fiyatları kat planlarına ve daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Temmuz 2019'da teslim edilecek proje Bekart İnşaat imzasını taşıyor.

Pendik Onlife daire fiyatları 2018!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, E-5 ve TEM otoyoluna ise 4 kilometre mesafede bulunan  Pendik Onlife projesinde ev fiyatları 316 bin TL'den başlıyor..

Serenity Pendik 2018 güncel fiyatlar!

Serenity Pendik 2018 güncel fiyatlar kapsamında projedeki daireler en düşük 279 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje iki blok olarak yükseliyor...

Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları!

Toplam 137 adet daireden meydana gelen Pendik Portre Sahil, Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığı ile inşa ediliyor.  Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları 499 bin TL'den başlıyor.

Pendik Satya Yayalar ev fiyatları ne kadar?

2018 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Pendik Satya Yayalar Evleri 362 daireden meydana geliyor. Peki Pendik Satya Yayalar ev fiyatları ne kadar?

Satya Yayalar Pendik fiyatları ne kadar?

Satya Yayalar projesi 1+1, 2+1, 3+1 konut seçenekleriyle İstanbul Pendik'te dört blok olarak yükseliyor. Peki Satya Yayalar Pendik fiyatları ne kadar?

Pendik Yeşilce Aydos Kiptaş fiyatları!

Pendik Yeşilce Aydos Kiptaş fiyatları 284 bin 280 TL'den başlıyor. Kiptaş tarafından hayata geçirilen proje Aydos Ormanı'na komşu olarak yükseliyor...

pendik mutlutown fiyatlar Haberi

pendik mutlutown fiyatlar

Pendik Kurtköy'de hayata geçirilen Mutlu Town Evleri projesi Mutlutürk İnşaat imzası taşıyor. 4+1 dairelerin tamamının satıldığı Mutlutown projesinde 2+1 ve 3+1 dairelerin satışı sürüyor. Projede satılık bir adet 3+1 daire kaldı. Bu daire 300 bin liraya satılıyor. Mutlutown'da satışı süren 2+1 dairelerin fiyatları 225 bin TL ile 250 bin TL arasında değişiyor. Oturuma hazır durumda olan daireler için banka kredisi kullanılabiliyor. 


9 blokta 158 konuttan meydana gelen Kurtköy Mutlutown projesinde bloklar 8 ve 9 katlı olarak tasarlandı. Projenin ortak alanları arasında Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, fitness salonu, çocuk oyun salonu ve çok amaçlı oyun sahası yer alıyor. 


27 dönümlük inşaat alanına sahip olan Mutlutown projesi Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Koç Lisesi ve ilkokulu, Sabiha Gökçen Havalimanı'na oldukça yakın bir konumda....