02 / 05 / 2024

pendik ne zaman ilçe oldu

pendik ne zaman ilçe oldu

1945 yılında Pendik'in kasaba ve köylerden meydana gelen, ilçeden küçük bir mülki idare bölümü olan bucak yapılması istenmiş. Dolapdere, Kurtköy, Yayalar gibi semtleri de kendi bölgesine alması istenmiş.

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Lens Yapı imzasını taşıyan proje Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

DKD Metro ne zaman teslim?

DKD Metro projesi DKD Grup imzasıyla İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor. Peki DKD Metro ne zaman teslim edilecek?

Tam İnşaat Tam Pendik ne zaman teslim?

Toplam 129 adet konuttan meydana gelen Tam Pendik projesinde teslimlerin 2018 Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje İstanbul Anasolu Yakası Pendik Çınardere Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Tam İnşaat Tam Pendik ne zaman teslim?

Pendik Onur Life 180 Konutları ne zaman teslim?

Toplam 180 adet konuttan meydana gelen  Onur Life 180 projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Peki Pendik Onur Life 180 Konutları ne zaman teslim?

Portre Sahil ne zaman teslim?

Toplam 137 daireden meydana gelen Portre Sahil Pendik projesinde daire fiyatları 518 bin TL’den başlıyor. Peki Portre Sahil ne zaman teslim?

Atlantik Fly ne zaman teslim?

İstanbul Pendik'te inşa edilen Atlantik Fly projesinde ön satış dönemi devam ediyor. Peki Atlantik Fly ne zaman teslim edilecek?

KorkmazKaya Life Evleri ne zaman teslim?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı KorkmazKaya Life Residence İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçiriliyor. Peki KorkmazKaya Life Evleri ne zaman teslim edilecek?

360 Kurtköy Çamlık ne zaman teslim?

Toplam 536 daire, 2 anaokulu ve 2 villadan meydana gelen proje İstanbul Pendik Çamlık 'da inşa ediliyor. Peki 360 Kurtköy Çamlık ne zaman teslim?

Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim?

Finia Paşapark'ta daire fiyatları 153 bin 900 TL'den başlıyor. TEM'e 8 dakika yakınlıkta olan proje 5 blokta 178 daireden oluşuyor. Peki Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Pendik İnsay Yapı ne zaman satışta?

Toplam 23 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselecek olan Pendik İnsay Yapı projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik İlçe'si Esenyalı'da yer alacak. Peki Pendik İnsay Yapı ne zaman satışta?

Aydos House ne zaman teslim?

İstanbul'un Anadolu Yakası Pendik ilçesinde inşa edilen Aydos House projesinde 81 adet daire ve 5 adet cadde dükkanı yer alıyor. Peki Aydos House ne zaman teslim edilecek?

Pendik Velibaba ve Harmandere sosyal konutları ne zaman bitiyor?

Pendik Belediyesi Velibaba ve Harmandere sosyal konutları, Pendik Kaymakamlığı, Ahmet Yesevi ve Kavakpınar Kültür Merkezi ile Esenler Spor Kompleksi projelerinde son durumu, ne zaman tamamlanacağını açıkladı... İşte o projeler..

pendik ne zaman ilçe oldu Haberi

pendik ne zaman ilçe oldu

Pendik'in bucak yapılması istendi.


Kartal ilçesinde Pendik adı ile yeni bir bucak kurulması, vilayet yönetim kurulu tarafından uygun görülmüştür. Bu bucak ova, yayla, Dolapdere, Şehli, Yayalar ve Kurtköy'lerini kendi bölgesine alacaktır. Teklif İç İşleri Bakanlığı'na bildirilmiştir.


Vakit Gazetesi 8 Temmuz  1945



Abdullah Kutalmış...