28 / 04 / 2024

Pendik Royal ev fiyatları

Pendik Royal ev fiyatları

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Özka Ortaklar İnşaat Pendik Royal teslim tarihi 2014 yılı sonu olarak belirlendi...

Fuzul Topraktan Pendik'te 18 ay taksitle, 1 milyon 550 bin TL'ye evinizin arsasına sahip olun! 

Fuzul Topraktan Pendik projesinde 18 ay taksitle, 1 milyon 550 bin TL'ye evinizin arsasına sahip olabileceksiniz. Peki Fuzul Topraktan Pendik projesinden ev nasıl alabilirim? İşte ayrıntılar...

Ondörtüç Pendik'te 180 ay vadeyle ev sahibi olma fırsatı!

İnsay Yapı tarafından inşa edilen 'Ondörtüç Pendik' projesinde faiz oranları yüzde 1'in altına düştü. Projede, 281 bin TL ve 180 ay vadelendirme seçenekleriyle ev sahibi sunuluyor...

Pendik Belediyesi'nden 15.1 milyon TL'ye satılık ev!

Pendik Belediye Başkanlığı tarafından Dolayoba bölgesinde bulunan ev satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 170 bin TL olarak belirlendi. 

Pendik Belediyesi'nden 15.9 milyon TL'ye satılık ev!

Pendik Belediye Başkanlığı tarafından Dolayoba bölgesinde bulunan ev satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 907 bin TL olarak belirlendi. 

Merve Özbey Çekmeköy ve Pendik'ten ev aldı!

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, geçtiğimiz günlerde yatırım amaçlı iki adet daire satın aldı. Çekmeköy ve Pendik’ten ev alan Özbey, 1 milyon TL ödedi.

Ondörtüç Pendik'te kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

İnsay Yapı imzası ile Anadolu Yakası’nın en değerli, en işlek ve en önemli yeri olan Pendik’te yükselen Ondörtüç Pendik'te kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Ondörtüç Pendik'te kira öder gibi ev sahibi olma avantajı!

İnsay Yapı imzası ile Pendik'te yükselen ve hemen teslim avantajı sunulan Ondörtüç Pendik'te kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor..

Pendik Satya Yayalar ev fiyatları ne kadar?

2018 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Pendik Satya Yayalar Evleri 362 daireden meydana geliyor. Peki Pendik Satya Yayalar ev fiyatları ne kadar?

Marin Pendik ev fiyatları ne kadar?

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Marin Pendik projesi 54 adet daire ve 2 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Marin Pendik ev fiyatları ne kadar?

Yeşilce Aydos Pendik ev fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik bölgesinde inşa edilen Yeşilce Aydos Pendik projesi Kiptaş tarafından hayata geçiriliyor. Yeşilce Aydos Pendik ev fiyatları 270 bin TL'den başlıyor.

Pendik Onur Life 180 ev fiyatları!

Onur İnşaat tarafından İstanbul Pendik'te hayata geçirilen Onur Life 180 projesinde 36 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Pendik Onur Life 180 ev fiyatları 245 bin TL'den başlıyor...

Ondörtüç Pendik'te 2017 Kurban Bayramı kampanyası başladı!

Bayram boyunca Ondörtüç Pendik'ten ev sahibi olmak isteyenlere devam eden yüzde 15 indirim kampanyasının yanında ayrıca yüzde 5 bayram özel indirim fırsatı sunan İnsay Yapı, herkesi satış ofisine bekliyor

Hakyapı Winlife projesinde ön talep zamanı!

Hakyapı Winlife projesinde ön talep süreci başladı. Winlife Pendik projesi ev-ofis konseptinde 142 ofis ve 12 dükkandan oluşuyor...

Pendik Royal ev fiyatları Haberi

Pendik Royal ev fiyatları

Konutların satışlarına devam edilen Özka Ortaklar İnşaat Pendik Royal teslim tarihi hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Proje, 10 katlı 2 adet bloktan meydana geliyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı Pendik Royal Evleri, 4 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje, Özka Ortaklar İnşaat imzasıyle inşa ediliyor.


İstanbul Anadolu yakası Pendik bölgesinde yaşama geçirilen Özka Ortaklar İnşaat Pendik Royal teslim tarihi 2014 yılı içerisinde olması planlanıyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. 



Özka Ortaklar İnşaat Pendik Royal projesinde; yürüyüş parkuru, kamelyalar, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun parkları, otopark ve güvenlik  gibi sosyal olanaklar mevcut. 


Dairelerin  60 metrekare ile 120...