07 / 05 / 2024

Pendik sahili dev otopark

Pendik sahili dev otopark

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik sahile yoğun araç trafiğinin yaşandığı ilçe merkezinin ihtiyacını büyük ölçekte karşılayacak dev otopark inşa ediyor.

DAP Yapı Pendik projesinde son durum ne? Dev proje için son dakika açıklaması geldi!

Polisan Holding, DAP Yapı- DOP Yapı Ortak Girişim ile hayata geçirilecek Pendik projesindeki son durumu paylaştı. İşte DAP Yapı Pendik projesindeki son durum...

Pendik'teki dev arsa 125 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy Mahallesi, 3962 ada 12 parselde yer alan arsa 125 milyon TL'ye satışa sunuldu. 

KİPTAŞ Pendik projesi görücüye çıkıyor!

KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilecek Çamçeşme projesinin tanıtımı bu ay yapılacak. Dev projede kaynak geliştirme çalışmaları devam ediyor. 

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme Projesi'nin temeli atılıyor!

KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilecek Çamçeşme projesinde temel atma için geri sayım başladı. Dev projede zemin iyileştirme işlemleri devam ediyor.

Pendik Millet Bahçesi ay sonunda tamamlanıyor!

Amfi tiyatrodan gölete çok sayıda donatıyla göz dolduran Pendik  Millet Bahçesi bu ay sonunda tamamlanıyor. Pendik Belediyesi de dev millet bahçesine kolay ulaşım sağlanması için 3 yeni sokak yapıyor.

Masar İnşaat Pendik’te dönüşüme başladı! Yeni proje!

Masar İnşaat, İstanbul Pendik’te kentsel dönüşüm projesine başladı. Hafriyat çalışmalarına başlanan proje ile Pendik’in merkezinde, 360 milyon TL’lik yatırımla, 26 bin 700 metrekarelik dev arazi üzerinde, yaklaşık bin 300 konuta imza atacak...

Pendik Bisiklet Yolları Projesi’ne Bakanlık’tan dev hibe!

Pendik Belediyesinin bisikletli ulaşımı teşvik etmek için başlattığı “Bisiklet Yolları Projesi”, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 5,6 Milyon Türk Lirası hibe almaya hak kazandı.

Pendik'in dev projeleri tamamlanıyor!

Pendik Belediye Başkanı Basın Danışmanı Metin Tavukçu ve Basın ve yayından sorumlu Müdür Cem Koçdemir, açılışı yapılan ve inşaası devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Pendik sahile dev otopark inşa ediliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik sahile yoğun araç trafiğinin yaşandığı ilçe merkezinin ihtiyacını büyük ölçekte karşılayacak dev otopark inşa ediyor.

Pendik'e dev rehabilitasyon merkezi geliyor!

Pendik Belediyesi, engellilere yönelik yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Çamlık Mahallesi’nde inşa edilecek Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile engellilerin sağlıktan kültüre, eğitimden spora her alanda vakit geçirebilmeleri hedefleniyor.

Pendik Dedepaşa'ya dev yatırım!

Pendik Dedepaşa Caddesi çevresindeki 248 bin metrekare alanda düzenleme çalışmaları gerçekleşecek. Çalışmaları başlayan dev proje kapsamında meydan, parklar, bisiklet ve yürüyüş yolları, dinlenme ve spor alanları yer alacak.

Pendik'teki dev yatırımlar ilçenin gururu oldu!

Sabiha Gökçen Havaalanı’nın kapasitesini genişleterek Atatürk Havaalanı’ndan daha büyük hale getirecek 2. Pist için çalışmalar başladı. 2.Pist ile metro şantiyelerini ve tamamlanan Hükümet Konağı’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Şahin, bu yatırımların Pen

Pendik sahilde dev yeşil meydan için çalışmalar başladı!

İBB tarafından gerçekleştirilecek proje ile mevcudun iki katı fazla ağaç dikilirken, biri havuzlu olmak üzere iki meydan da Pendiklilere hizmet edecek. Çalışmalar kapsamında karakol binası da yeniden inşa edilecek.

Pendik sahili dev otopark Haberi

Pendik sahili dev otopark


İlçenin otopark ihtiyacını karşılamak için kolları sıvayan Pendik Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni projeler için kolları sıvadı. Kent genelinde yapılması planlanan 20 otopark kapsamında sahil alanında hayata geçirilecek olan zemin altı katlı otoparkının inşaatı başlıyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından zemin altı 4 katlı olarak yapılacak otopark, 939 araç kapasiteli olacak. Toplam 27 bin 108 metrekare inşaat alanına sahip dev otoparkın önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.



Mostar Viyadükü yanına katlı otopark


Tavşantepe Metro İstasyonu yanına 120 araçlık bir otopark inşa eden Pendik Belediyesi, Doğu Mahallesi’nde Mostar Viyadükü yanına da katlı otopark yapıyor. İhale süreci tamamlanan ve temmuz ayı içerisinde yer teslimi yapılacak olan otopark, 231 araç kapasiteli olacak. Yeni otoparkın bir yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.



Pendik...