28 / 04 / 2024

DAP Yapı Pendik projesinde son durum ne? Dev proje için son dakika açıklaması geldi!

DAP Yapı Pendik projesinde son durum ne? Dev proje için son dakika açıklaması geldi!

Firma: DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişim

Proje: Pendik

Polisan Holding, DAP Yapı- DOP Yapı Ortak Girişim ile hayata geçirilecek Pendik projesindeki son durumu paylaştı. İşte DAP Yapı Pendik projesindeki son durum...



Polisan Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) DAP Yapı DOP Yapı Ortak Girişim ile imzalanan Gayrimenkul Satış Vaadi, Arsa Payı ve Hasılat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi hakkında açıklama yaptı. 

DAP Yapı  Pendik  projesinin ruhsat başvurusu 2 Aralık tarihinde yapılmıştı. Söz konusu projenin ruhsatı 27 Aralık 2022 tarihinde onaylandı. DAP Yapı'nın Polisan Holding arazisinde inşa edeceği proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci de ruhsat başvurusundan önce başlatılmıştı.

DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. 

DAP Yapı Pendik projesinde son durum ne? Dev proje için son dakika açıklaması geldi!

DAP YAPI PENDİK PROJESİNDE SON DURUM NE? 

Polisan, DOP Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. ve DAP Yapı İnşaat San. ve Tic. A.Ş. Ortak Girişimi ("Ortak Girişim") tarafından Polisan Holding yönetimine Pendik Projesi'nin sunumunun yapıldığını açıkladı. 

Söz konusu açıklamada, projenin büyüklüğü dikkate alınarak, projenin lansman ve satış tarihinin gayrimenkul piyasasındaki gelişmelere göre bilahare belirleneceğinin bildirildiği belirtildi. 

DAP Yapı Pendik projesi için ön talep süreci geçtiğimiz Haziran ayında başlamıştı. Polisan Holding, Poliport Kimya San. ve Tic. A.Ş.'ye ait olan Pendik arazisinde 10723 ada 3 parsel ile 10724 ada 2 parselde inşa edilecek olan projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 

DAP Yapı Pendik projesinde son durum ne? Dev proje için son dakika açıklaması geldi!

49 bin 457 metrekarelik arsa alanı ile 86 bin 211 metrekarelik inşaat alanına sahip DAP Yapı Pendik projesinde, 200 adet açık otopark, 1.000 adet kapalı otopark, 2 adet açık yüzme havuzu, 1 adet kapalı yüzme havuzu ve 1 adet bodrum katta sosyal tesisin bulunması planlanıyor. 

Toplam 13 blok ile 1.000 adet konutun ve 100 adet dükkanın yer alması planlanan proje, Sabiha Gökçen Havalimanına 150 metre, Kavakpınar Parkına 100 metre ve Kurtköy Pendik Bağlantı yoluna 258 metre, Marmara Üniversitesi. E.A.H 2.630 metre ve Pendik Belediyesine 2.800 metre mesafede bulunuyor. 

Söz konusu projenin ÇED raporunda yer alan bilgilere göre, rojenin arazi çalışması+temel atma+alt yapı çalışmalarının 18 ayda, kaba inşaatının 15 ayda, ince inşaatının 5,5 ayda, cephe, çatı, mekanik işlerinin 1 ayda, peyzaj çalışmalarının da 30 ayda, hafriyat çalışmalarının 37,5 ayda bitirilmesi planlanıyor. 

DAP Yapı Pendik projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Zekeriyaköy Kuzeybükü Konutları'nın lansmanı 19 Aralık'ta! 42 villalık yeni proje!

Işıklı Mimarlık Pendik konut projesi resmen başlıyor! Yayalar Mahallesine 650 adet yeni konut!

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı


projeye sor



Geri Dön