02 / 05 / 2024

Pendik Şehir Parkı ihalesi

Pendik Şehir Parkı ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından, Pendik Şehir Parkı düzenleme inşaatı işi ihaleye çıkarıldı. Pendik Şehir Parkı ihalesi 20 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak...

Pendik Şehir Parkı düzenleme inşaatı yapım işi ihalesi 4 Aralık 'ta!

Pendik Şehir Parkı düzenleme inşaatı yapım işi 4 Aralık 2013 tarihinde saat 10:30 'da ihale edilecek. İhale İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü 'nde gerçekleştirilecek...

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Şehir Park İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Doğan ve Tuğba Kalyoncuoğlu ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Çanakkale Biga Şehir Parkı için proje çalışması başladı!

Çanakkale Biga Belediye Başkanı İsmail Işık’ın seçim vaatlerinden biri olan, ‘Biga’ya nefes aldıracak proje’ olarak tanımlanan Şehir Parkı proje çalışması başladı. Işık, proje uygulama alanında basın mensuplarını bilgilendirdi.

Maltepe Cevizli’ye dev şehir parkı geliyor!

TOKİ ve Maltepe Belediyesi arasında sağlanan uzlaşmayla, Cevizli Mahallesi’nde yıllarca kurban satış pazarı olarak kullanılan araziye dev bir şehir park yapılacak.

M. Berke Merter: Atatürk Havalimanı şehir parkı olsun!

CHP İBB Meclis Üyesi Mehmet Berke Merter, 3. Havalimanı’nın bitmesi ile birlikte Atatürk Havalimanı’nın şehir parkı yapılmasını teklif etti. Merter, parkın isminin ise Atatürk Şehir Parkı olmasını önerdi.

Esenler Şehir Parkı'na İBB'den ret!

Esenler'deki Hasdal ve Tümgeneral Selehattin Gökkartal Kışlası'nın yerine yapılacak dünyanın 3. büyük şehir parkına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden onay çıkmadı.

Başakşehir Park Mavera 2.etap teslim tarihi!

Başakşehir Park Mavera 2.etap projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 850 TL'den başlıyor. Park Mavera 2.etap projesi Evvel İstanbul'un yanında yükseliyor...

İskenderun eski karayolları arazisine şehir parkı yapılacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eski karayolları arazisi üzerinde şehir parkı oluşturulması için proje ihalesinin tamamlandığını söyledi. Seyfi Dingil, şehir parkı olacak eski karayolları arazisi üzerinde incelemelerde bulundu.

Kayaşehir Park Mavera 2.etap ödeme planı!

Kayaşehir Park Mavera 2.etap projesinde metrekare satış fiyatı 3 bin 850 TL'den başlıyor. İstanbul Başakşehir'de yükselen Park Mavera 2.etap projesinde konut ve dükkanlar yer alıyor...

Başakşehir Park Mavera 2. etap fiyatları!

Başakşehir Park Mavera 2. etap projesinde ön satışa özel metrekare birim fiyatı 3 bin 850 liradan başlıyor. Park Mavera 2. etap satışları yarın başlıyor...

TOKİ Kayaşehir park projesi bugün ihale edilecek!

TOKİ Kayaşehir park alanına ait uygulama projeleri, plankote ile teknik şartnameleri ve keşif metraj hazırlanması ile inşaat öncesi, inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

Zeytinburnu Çırpıcı Şehir Parkı yıl sonunda tamamlanacak!

Bakırköy ile Zeytinburnu arasında Veliefendi Hipodromu'na komşu alanda hayata geçirilen Çırpıcı Şehir Parkı yıl sonunda tamamlanıyor. Marmara Forum'un karşısında yer alan üçüncü etabın Mayıs ayına kadar açılması planlanıyor.

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap Evleri iletişim!

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap Evleri iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Mart ayında satışa çıkacak olan projede 556 tane daire ile 252 tane ticari ünite bulunuyor.

Pendik Şehir Parkı ihalesi Haberi

Pendik Şehir Parkı ihalesi


İhale Konusu: PENDİK ŞEHİR PARKI DÜZENLEME İNŞAATI yapım işi

İhale Kayıt No: 2015/49543

İhale Tarih ve Saati: 20/05/2015 11:30

İlgili Müdürlük/Birim Yapı İşleri Müdürlüğü

İlgili Adres: M.Nezihi Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 34010 MERTER - GÜNGÖREN / İSTANBUL GÜNGÖREN/İSTANBUL

İlgili Telefon: 2124494796

İlgili Faks: 2124495090

İlgili E-Posta: [email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sok. No: 62 Kat:4 Merter Güngören/İSTANBUL

İhale Türü: YAPIM

İhale Usulü: Açık İhale

Niteliği ve Miktarı: 180.000 m2 Alan Üzerinde Bina ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Hizmetin Yapılacağı Yer / Teslim Yeri: Pendik

İşin Süresi / Teslim Tarihi: