21 / 05 / 2024

Pendik tek yön

Pendik tek yön

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 1 yılda tamamladığı, 13 milyon 500 bin TL’ye mal olan çalışmasıyla Pendik'te yan yollar tek yön oldu. Dolayoba alt geçidi genişletildi...

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

Milyonlarca kişiye zam müjdesi! Asgari ücret, memur ve emekli maaşı, sosyal destek tutarları... Hepsi tek tek yükseliyor

Milyonlarca vatandaşın gelirinde de ciddi bir yükseliş kapıda. Asgari ücret, memur ve emekli maaşı, sosyal destek tutarları... Hepsi tek tek yükseliyor! 

Doların 9 gün sonraki yönü resmen belli oldu! Hemen tek tek açıklanan bu son dakika detayına bakın!

Doların 9 gün sonraki yönü resmen belli oldu. Peki yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar düşecek mi yoksa yükselecek mi? Hemen bakın...

Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'si yatırıldı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, afet bölgesinde yapılan çalışmaları açıkladı. Oktay, Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'sinin yatırıldığını söyledi. İşte ayrıntılar...

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

EPP'den Pendik Kurtköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., İstanbul Pendik Kurtköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesini 18 Nisan tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek...

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Şanlıurfa Haliliye'de metruk yapılar tek tek yıkılıyor!

Şanlıurfa Haliliye'nin Bahçelievler mahallesinde bulunan metruk yapılar tek tek yıkılıyor. Yıkılan binaların yerine yeni binalar inşa ediliyor.

İzocam Tekiz'den sinüs desenli taşyünü cephe paneli!

İzocam Tekiz, Türkiye’de ilk ve tek sinüs desenli taşyünü cephe panelini satışa çıkardı.

Kaynarca-Tuzla-Pendik metro hattının inşaatı başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada “Kaynarca-Tuzla-Pendik metro hattını 86 milyon Avroluk kredi sözleşmesiyle start veriyoruz." dedi.

Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 2067'ye uzatıldı!

Tek-Art İnşaat'ın portföyünde olan Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 21 Aralık 2067 tarihine kadar uzatıldı... 

Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 49 yıla uzatılacak!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'nin  Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamada Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresinin uzatılacağı bildirildi. 

Pendik tek yön Haberi

Pendik tek yön

İstanbul ve Pendik trafiğini rahatlatacak Pendik Tavşantepe köprülü kavşağı ve yol inşaatı tamamlanarak Pendiklilerin ve İstanbulluların hizmetine sunuldu. Bir yıl gibi kısa sürede tamamlanan çalışma sayesinde, Pendik-Kaynarca arasında kalan yan yollar tek yön olarak düzenlendi ve her iki yönde kesintisiz trafik akışı sağlandı.


Pendik Tavşantepe yol ve kavşak inşaatının temeli, geçtiğimiz yıl, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla atılmıştı. 13 milyon 500 bin TL’ye mal olan köprülü kavşak çalışmasında en önemli düzenleme yan yollara getirildi. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağı ile Orta Mahalle arası yan yollar tek yön oldu. Buna göre, araçlar, D-100 (E-5) Karayolunun kuzey yan yolunda İstanbul; güney yan yolunda ise Ankara istikametine doğru hareket edebiliyor.


E-5’e Yeni Bağlantı Noktaları


Proje ile birlikte; D-100 (E-5) Karayolunun...