05 / 05 / 2024

Pendik Teknoloji Merkezi

Pendik Teknoloji Merkezi

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarına Pendik'te devam etti. Yıldırım, Gebze-Halkalı-Marmaray seferlerinin önümüzdeki hafta başlayacağını söyledi.

Bakan Uraloğlu: Demir yolları yapay zekalı sistemle izlenecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Demiryolu Araştırma ve Teknoloji Merkezi'nde incelemelerde bulunarak, Tren İzleme ve Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti ve değerlendirmelerde bulundu. İşte haberin detayları...

Basf İnovasyon Teknoloji Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Basf İnovasyon Teknoloji Merkezi Limited Şirketi Pendik'te kuruldu.

Ondörtüç Pendik projesi merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Aydos Ormanı’na komşu, izole bir hayat sunan sektörün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın, Pendik’te hayata geçirdiği projesi Ondörtüç Pendik projesi doğayla iç içe güvenli bir hayat isteyenler tarafından tercih ediliyor.

İzmir Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı

İzmir'de Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), Yaşar Üniversitesi ve Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. ortaklığıyla hayata geçirilecek olan Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı...

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

Pendik Sağlık Teknokenti 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi Sağlık Teknokenti'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi kira değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 7301 ada, 1 parselde yer alan Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi'ne ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: OSB'si olmayan ilimiz kalmadı!

Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi: MESS Teknoloji Merkezi ve 40 Fabrika Açılış Töreni”nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, organize sanayi bölgesi olmayan il kalmadığını açıkladı.

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 17 pafta, 6408 No'lu Parselde yer alan Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporunu yayınladı...

Pendik'te Teknoloji Geliştirme Merkezi kurulacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Şirketler, girişimciler binaya değil Ar-Ge'ye yatırım yapsın diye Pendik'te bir Teknoloji Geliştirme Merkezi kuracağız'' diye konuştu. 

Samsun Atakum'a Bilim ve Teknoloji Merkezi inşa edilecek!

Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Atakum'a Bilim ve Teknoloji Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi açıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi'nin açılışına katıldı.

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Pendik Teknoloji Merkezi Haberi

Pendik Teknoloji Merkezi

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarını Pendik'te sürdürdü. Mnibüs durağı esnafını ziyaret eden  Yıldırım, daha sonra bir minibüsün direksiyonuna geçip aracı kullandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Pendik'in Anadolu'nun Avrupa'ya açılan kapısı olduğunu, hava, deniz, kara, demiryolunun merkezi haline geldiğini söyleyen Yıldırım, Sabiha Gökçen Havalimanı'nı yıllık 34 milyon yolcunun kullandığını belirtti.

İlçenin değerinin artığını ve ufkunun genişlediğinin altını çizen Yıldırım, Pendik'ten Eminönü'ne deniz otobüsü olduğunu, Yalova'ya hızlı feribot çalıştığını, Kartal Tavşantepe metro hattıyla Pendik Kadıköy arasının 35 dakikaya indiğini belirtti. 

Pendik Teknoloji Merkezi kurulacak

En büyük teknoparkın, Türkiye'nin ikinci büyük hastanesinin ve üçüncü büyük yat limanının Pendik'te olduğunu sözlerine ekleyen Yıldırım, "Pendik'e çok önemli bir projeyi açıklıyorum. Pendik Teknoloji Merkezi, burada Pendik'te kurulacak. Her türlü araştırma, geliştirme...