15 / 05 / 2024

Pendik tesis

Pendik tesis

Pendik'te Mayıs ayında 5 yeni tesisin daha açılışı gerçekleşiyor. Kavakpınar, Velibaba ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde kültür merkezleri, Fatih Mahallesi’nde bilgi evi ve spor merkezi ile Çamlık Mahallesi'nde yapımı tamamlanan park hizmete girecek.

Fab Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Şenkaya tarafından kuruldu.

Pendik 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Çınardere, Yayalar, Velibaba, Ertuğrul Gazi, Ankara Caddesi, Yenişehir, Çamlık, Güzelyalı, Şeyhli, D-100 Karayolu, Kurtköy 3961 ada, 41 parsel ve Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı as

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Avşar tarafından kuruldu.

Md Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Bahtiyar Yüksel tarafından kuruldu.

İmza Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmza Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Söylemez ve Vedat Uçar ortaklığında kuruldu.

Pendik Belediyesi'nden sosyal tesis oylaması!

Pendik Belediyesinin Bosnalı Şehit Çocuklar Parkı’nda inşa ettiği tesisin hangi amaçla hizmete sunulacağı yapılacak oylama sonucunda belli olacak.

Pendik Kurtköy Şeyhli Sanayi Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Pendik İlçesi, Kurtköy Şeyhli Sanayi Bölgesi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Pendik Şeyhli Turizm Tesis Alanları imar planı askıda!

İstanbul Pendik İlçesi, Şeyhli Bölgesi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Pendik Harmandere'ye sosyal tesis inşa ediliyor!

Pendik Belediyesi, Harmandere Mahallesi’ne yeni bir sosyal tesis inşa ediyor. İnşa çalışmaları devam eden sosyal tesis, toplam 2 kattan oluşacak.

Portre Sahil Pendik ev fiyatları!

Yüzde 80’i peyzaj ve sosyal tesis alana ayrılan Pendik Portre Sahil projesi Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Pendik'te 5 tesis hizmete açıldı!

Pendik Belediyesi, ilçedeki yatırımları tamamlamadaki hızıyla parmak ısırtıyor. Bir yıl önce temeli atılan üç kültür merkezi ile birlikte beş açılış peş peşe gerçekleştirildi.

Pendik'te Mayıs ayında 5 yeni tesis açılıyor!

Pendik'te Mayıs ayında 5 yeni tesisin daha açılışı gerçekleşiyor. Kavakpınar, Velibaba ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde kültür merkezleri, Fatih Mahallesi’nde bilgi evi ve spor merkezi ile Çamlık Mahallesi'nde yapımı tamamlanan park hizmete girecek.

Pendik'te yeni tesisler baharda hizmete açılacak!

Çok sayıda sosyal tesis kazanan Pendik, yenileriyle buluşuyor. Ahmet Yesevi Kültür Merkezi Mart, Kavakpınar Kültür Merkezi ile Velibaba Sosyal konutları Nisan, Hükümet Konağı ise yaz başında hizmete girecek.

Pendik tesis Haberi

Pendik tesis


Mayıs ayı, Pendike beş yıldızlı hizmete  5 yeni tesisin daha kazandırıldığı bir ay olacak.  Pendik Belediyesinin her noktaya hizmet anlayışının eseri olarak mahallelere inşa ettiği tesisler, arka arkaya hizmete giriyor. Açılış zinciri,  Kavakpınar Mahallesinde bir yılda yapımı tamamlanan Ahmedi Hani Kültür Merkezi ile başlıyor. Ardından Ahmed Yesevi Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ahi Evran Kültür Merkezi de  22 Mayıs günü hizmete girecek. Çamlık Mahallesi Kosovalı Şehit Ahmet Yaşar Parkı 24 Mayıs,  Velibaba Mahallesi Akşemseddin Kültür Merkezi 25 Mayıs, Fatih Mahallesi Neşet Ertaş Bilgi Evi ve Spor Merkezi ise 26 Mayıs’ta düzenlenecek törenlerle açılacak.


Çeşitli etkinliklerle şölene dönüşecek açılış törenleri, Tüm Pendiklileri hizmetle tanışmaya davet ediyor. 



Pendik...