04 / 05 / 2024

pendik twins teslim tarihi

pendik twins teslim tarihi

Ahmet Yanık: Şirket olarak biz referansları ile daha doğrusu müşteri memnuniyeti ile büyümeyi başarmış bir şirketiz. Gerçekleştirdiğimiz her projede insanları memnun edecek tüm detaylara yer verdik.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'in 1. etabı tamamlandı! Teslim takvimi 1 Nisan'da açıklanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Pendik Çamçeşme'de inşa edilen Pendik Arkatlı Evler projesinin 1. etabı tamamlandı. Projenin teslim takvimi 1 Nisan tarihinde KİPTAŞ'ın resmi internet sitesi üzerinden açıklanacak.

Pendik Harmandere Konutları'nın 2. etabı teslim edildi!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te gecekondu dönüşümünde hayata geçirilen Harmandere Konutları'nın 2. etabı teslim edildi.

Ondörtüç Pendik Haziran'da teslim!

İnsay Yapı'nın, Pendik'te hayata geçirdiği 'Ondörtüç Pendik' projesi Haziran'da teslim edilecek. Projede daire fiyatları 261 bin TL'den başlıyor.

Ondörtüç Pendik'te teslim öncesi avantajlı kampanya!

İnsay Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Ondörtüç Pendik projesi 9 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. 

Tam İnşaat Tam Pendik ne zaman teslim?

Toplam 129 adet konuttan meydana gelen Tam Pendik projesinde teslimlerin 2018 Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje İstanbul Anasolu Yakası Pendik Çınardere Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Tam İnşaat Tam Pendik ne zaman teslim?

Tam Pendik teslim tarihi!

Set-Up İnşaat imzası taşıyan Tam Pendik Evleri projesi 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuyor. Tam Pendik teslim tarihi ne zaman?

Ondörtüç Pendik'te teslimler Haziran 2018'e çekildi!

İnsay Yapı 'Ondörtüç Pendik' projesinin teslim tarihini 6 ay öne çekti. Projede daireler Haziran 2018'de teslim edilecek..

Pendik Onur Life 180 Konutları ne zaman teslim?

Toplam 180 adet konuttan meydana gelen  Onur Life 180 projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Peki Pendik Onur Life 180 Konutları ne zaman teslim?

Portre Sahil Pendik teslim tarihi!

Toplam 137 daireden meydana gelen Portre Sahil projesi 5 bin 500 metrekare alanda yükseliyor. Portre Sahil Pendik teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Portre Sahil Pendik Evleri teslim tarihi!

Portre Sahil projesi 137 daireden meydana geliyor. 5 bin 500 metrekare alanda yükselen Portre Sahil projesi, İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükseliyor...

Portre Sahil Pendik teslim tarihi!

Toplam 137 daireden meydana gelen Portre Sahil Pendik projesinde daire fiyatları 499 bin 500 TL’den başlıyor. İşte Portre Sahil Pendik teslim tarihi...

Pendik Portre Sahil teslim tarihi!

Pendik Portre Sahil teslim tarihi Eylül 2018 yılı olarak belirtiliyor. Portre Sahil projesinde fiyatlar 499 bin 500 TL'den başlıyor...

Satya Yayalar Pendik teslim tarihi!

Satya Yayalar Pendik teslim tarihi 2018 yılı sonu olarak belirtiliyor. Satya Yayalar projesinde fiyatlar 210 bin TL'den başlıyor...

pendik twins teslim tarihi Haberi

pendik twins teslim tarihi

Müşterilerimiz, yaptığımız projenin, kalitesinden, mimarisinden, kullanılan malzemenin kalitesinden, her şeyinden memnun olunca bizleri yakınlarına tavsiye etti. Böyle her projemiz büyük ilgi gördü. Eğer biz işimizi kötü yapıyor olsaydık, tersi bir durum olmuş olurdu ve biz bu gün 600 ün üzerinde insanı ev sahibi yaptık diyemezdik. 



Yanık yapı olarak yüzde yüz müşteri memnuniyeti oluşturmak için çabalıyoruz. Projemizi her yönü ile geliştirdikten ve planladıktan sonra en iyi ve en kaliteli malzeme hata yapmadan üretiyoruz, insanlara evlerinin anahtarını verdikten sonra da bizim işimiz bitti anlayışı ile değil, 7/24 onların yanında yer alarak, satış sonrası ihtiyaç duydukları gereksinimlerini karşılıyoruz.



Şirket olarak hızla gelişen teknoloji takip ediyoruz ve sektörümüz ile ilgili yeni çıkan gelişmeleri hemen projelerimizde uyguluyoruz. Bunun yanında insanların değişen beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla...