03 / 05 / 2024

Pendik Varyap Ofis Projesi

Pendik Varyap Ofis Projesi

Varyap Meridian projesinin yapımcı firması Varyap'ın hayata geçirdiği Pendik Varyap Ofis Projesi'nde fiyatlar 199 bin liradan başlangıç gösteriyor

Varyap Plaza mağdurlarından protesto gösterisi!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan ve tapularını alamayan vatandaşlar, Varyap Genel Müdürlüğü önünde eyleme başladı. yıllardır tapularına kavuşamadı. 

Varyap Plaza mağdurları tapularını istiyor!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan vatandaşlar, yıllardır tapularına kavuşamadı. Konut mağdurları Varlık Center önünde basın açıklaması düzenledi. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Isg Workınton Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Isg Workınton Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Varyap Dış Ticaret İnşaat Endüstriyel Temizlik Maddeleri Turizm Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varyap Dış Ticaret İnşaat Endüstriyel Temizlik Maddeleri Turizm Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Samet Pekşen tarafından kuruldu.

Pendik The Holl fiyat bilgisi!

Pendik The Holl fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 13 bin metrekare satılabilir alanı bulunan  projede home ofis, residence ve ofis bulunuyor. 

The Holl Pendik fiyat ve ödeme planı 2018!

Bekart İnşaat tarafından hayata geçirilen The Holl Pendik projesi home ofis, residence ve ofisten meydana geliyor. 90 birimin yer aldığı projede 4 bin metrekare ticari alan bulunuyor. İşte The Holl Pendik fiyat ve ödeme planı 2018...

Winlife Pendik iletişim!

Winlife Pendik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ofis veya home-ofis konseptinde 142 daireden oluşan projede 1+1 ve 2+1'ler tasarlandı. 

Pendik 7419 satış ofisi!

Pendik 7419 projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirildi. Pendik 7419 projesinde konutların yanı sıra ofis ve ticari alanlar da olacak...

İnsay Yapı'dan Pendik 7419 projesi geliyor! Yeni Proje!

İnsay Yapı Pendik'te "Pendik 7419" projesine başlıyor. Konut, ofis ve ticari alanlardan meydana gelen Pendik 7419 projesinde inşaat çalışmaları yakında başlayacak.

Pendik The Holl'de 357 bin TL'ye! Yeni proje!

Metal Yapı Konut ile Bekart İnşaat tarafından inşa edilen The Holl projesi Pendik'te yer alıyor. Dairelerin ve ofislerin yer aldığı projede ofis fiyatları 357 bin TL'den başlıyor. 

Pendik Winlife satış ofisi!

İstanbul Pendik'te Hak Yapı tarafından hayata geçirilen Winlife projesinde 142 adet ofis ve 12 adet ticari alana yer veriliyor. Projede 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerine yer veriliyor...

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

Varyap Plaza Pendik ofis fiyatları 2016!

Toplam 216 ofis ve 60 adet bağımsız dükkandan oluşan Varyap Plaza Pendik projesinde teslimler hemen yapılıyor....

Pendik Varyap Ofis Projesi Haberi

Pendik Varyap Ofis Projesi

Pendik'te 32 dönümlük alana kurulan Pendik Varyap Ofis Projesi, 100 milyon lira yatırım değerine sahip bir proje. Ofis ve dükkanların bulunduğu Varyap Plaza'da kaba inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere.


9 katlı ve tek bloktan oluşan Varyap Plaza projesinde 278 adet bağımsız ünite bulunuyor. A tipi ofis anlayışıyla inşa edilen Varyap Plaza projesinde minimum ofis fiyatı 199 bin TL olarak belirlendi. Bu fiyatlara KDV dahil ediliyor. Ofislerin büyüklükleri 55 metrekare ile 325 metrekare arasında değişiyor. 


Varyap Plaza projesinde uygulanan ödeme koşuluna göre; firma bünyesinde 18 ay vade yapılıyor. İlk 3 ay vade farksız taksit yapılıyor. Projenin Halkbankası ile anlaşması bulunuyor. 10 yıla kadar vade yapılıyor. 


Varyap Plaza'da teslimler 2013 yılında gerçekleşecek. Projede kuru temizlemeden eczaneye kadar her türlü birime yer veriliyor.


444 54 56